Het Beste Boek Voor De Fiets

Het Beste Boek Voor De Fiets - Paul Schoof | Tiliboo-afrobeat.com

...ste boek voor de fiets is inmiddels een begrip voor fietsend Nederland ... GPS kopen - Fietsersbond ... . Het is een praktisch, up-to-date en aanstekelijk boek dat voorziet in een schat aan achtergrondinformatie, geillustreerd met zo'n 200 beelden. Fietsplezier en fietstechniek gaan daarbij hand in hand. Het boek is in 2005 in het Duits uitgegeven. De vertaling is van 2006. Voor een beginner zoals ik staan er interessante dingen in. Hoe maak ik mijn fiets schoon (en wat moet ik niet doen), welk geree ... Het beste boek voor de fiets - P. Schoof - (ISBN ... ... . Hoe maak ik mijn fiets schoon (en wat moet ik niet doen), welk gereedschap heb ik nodig, vervangen en plakken van draadbanden en tubes, afstellen van zadel en stuur, monteren en afstellen van verschillende soorten pedalen, een wiel spaken, een stuurlint wikkelen. Het ideale cadeau voor een fietsliefhebber is natuurlijk een goed boek over zijn favoriete hobby. Tijd dus voor een lijstje met de beste fietsboeken op een rijtje. We zu...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Schoof
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Beste Boek Voor De Fiets.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk een compleet en voor iedereen toegankelijk standaardwerk over fietstechniek anno nu. Wat doe je aan piepende remmen? Hoe stel je een verende voorvork af? En natuurlijk ook: hoe plak je een band? De antwoorden op deze en tal van andere vragen zijn te vinden in dit standaardwerk. Het beste boek voor de fiets biedt daarnaast een schat aan achtergrondinformatie. Waarop moet je letten als je een nieuwe fiets koopt? Wat doe je tegen zadelpijn? Waarom heb je bijna altijd tegenwind? Dat willen alle fietsers wel weten. En wie heeft er in Nederland nu géén fiets?Paul Schoof begon twintig jaar geleden over fietstechniek te schrijven. Hij interviewde voor bladen als Fiets, Mountainbike Plus, Op Pad en het vakblad Tweewieler talloze mensen uit de fietswereld. In zijn vrije tijd begeleidt hij fietsvakanties.

Wil je het boek lezen?Het Beste Boek Voor De Fiets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Schoof. Lezen Het Beste Boek Voor De Fiets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN