Anamnese en lichamelijk onderzoek

Anamnese en lichamelijk onderzoek - J. van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...se en lichamelijk onderzoek is een handleiding voor het onderzoek van patiënten die op een afdeling voor inwendige geneeskunde worden opgenomen of naar een polikliniek worden verwezen ... Vind anamnese en lichamelijk onderzoek in Boeken op ... ... . Het boek is allereerst bedoeld voor studenten in de eerste fase van de opleiding en voor coassistenten inwendige geneeskunde. De nadruk ligt dan ook op problemen die in de kliniek frequent worden ... Dit leerboek geeft studenten geneeskunde en coassistenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor het afnemen van een anamnese en uitvoeren van lichamelijk onderzoek. Dit is onontbeerlijk om tot een diagnose te komen en een behandeling in te stellen. Anamnese en lichamelijk onderzoek richt zich primair op patiënten met internistische aandoeningen ... bol.com | Anamnese en lichamelijk onderzoek ... ... . Dit is onontbeerlijk om tot een diagnose te komen en een behandeling in te stellen. Anamnese en lichamelijk onderzoek richt zich primair op patiënten met internistische aandoeningen. Toch is het niet alleen zeer ... Anamnese en lichamelijk onderzoek 8e druk is een boek van Joost van der Meer uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036810791 Anamnese en lichamelijk onderzoek is een ha...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van der Meer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Anamnese en lichamelijk onderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Anamnese en lichamelijk onderzoek is een handleiding voor het onderzoek van patiënten die op een afdeling voor inwendige geneeskunde worden opgenomen of naar een polikliniek worden verwezen. Het boek is allereerst bedoeld voor studenten in de eerste fase van de opleiding en voor coassistenten inwendige geneeskunde. De nadruk ligt dan ook op problemen die in de kliniek frequent worden aangetroffen.Anamnese en lichamelijk onderzoek is hierdoor eveneens zeer geschikt voor huisartsen en specialisten in opleiding, maar ook voor verpleegkundig specialisten en physician assistants in opleiding.Het boek is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto's, tekeningen en tabellen. Een waardevolle aanvulling is de online leeromgeving op www.studiecloud.nl. StudieCloud biedt extra informatie zoals oefenvragen en samenvattingen bij elk hoofdstuk en deeplinks naar relevante artikelen, geluidsfragmenten, films en foto's.Op film ziet men bijvoorbeeld de uitvoering van percussie, auscultatie en meting van de centraalveneuze druk, alsmede onderdelen van het lichamelijk onderzoek die belangrijke informatie opleveren maar veel aandacht en oefening vereisen.

Wil je het boek lezen?Anamnese en lichamelijk onderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van der Meer. Lezen Anamnese en lichamelijk onderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN