Tis knap lastig!

Tis knap lastig! - J. Hoex | Tiliboo-afrobeat.com

... lastig! Omgaan met lastig gedrag in de buitenschoolse opvang ... Tis knap lastig ! - Josette Hoex, F. Kunseler | Boeken.com ... . Wat kan de buitenschools opvang betekenen voor kinderen met probleemgedrag? De vier opvoedingsdoelen uit de Wet kinderopvang zijn bij het zoeken naar een passend aanbod, het vertrekpunt in 'Tis knap lastig!'. 'Tis knap lastig !' door Josette Hoex, Floortje Kunseler - Onze prijs: €26,00 - In herdruk, verschijningsdatum onbekend Tis knap lastig! 1e druk is een boek van J. Hoex uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789066659 ... Tis knap lastig! - Uitgeverij SWP ... . Hoex uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789066659353 Wat kan de buitenschools opvang betekenen voor kinderen met probleemgedrag? De vier opvoedingsdoelen uit de Wet kinderopvang zijn bij het zoeken naar een passend aanbod, het vertrekpunt in Tis knap lastig! Tis knap lastig! is geschreven...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hoex
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tis knap lastig!.pdf

OMSCHRIJVING

Tis knap lastig! 1e druk is een boek van J. Hoex uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066659353 Wat kan de buitenschools opvang betekenen voor kinderen met probleemgedrag? De vier opvoedingsdoelen uit de Wet kinderopvang zijn bij het zoeken naar een passend aanbod, het vertrekpunt in Tis knap lastig! In zeven hoofdstukken staat praktische informatie en advies voor een pedagogische aanpak over het omgaan met kinderen en over het contact met ouders. In de bijlagen is achtergrondinformatie en werkmateriaal opgenomen.Tis knap lastig! is geschreven voor groepsleiding en locatiehoofden van centra voor buitenschoolse opvang. Het wil helpen om de juiste aanpak te ontdekken voor een passend aanbod voor kinderen met lastig gedrag. De uitgave Tis knap lastig! Omgaan met lastig gedrag in de buitenschoolse opvang is één van de resultaten uit het project ¿Knap lastig!¿, uitgevoerd door het NJi in opdracht van de Landelijke Oudervereniging Balans. In dit project gaat het om de vraag die ouders van kinderen met probleemgedrag aan de opvang stellen: ¿Kunnen jullie goede opvang bieden die aansluit op de behoefte van onze kinderen?¿ Josette Hoex is verbonden aan de afdeling Educatie & Opvang van het Nederlands Jeugdinstituut (Nji) in Utrecht. Zij is auteur van uitgaven op het gebied van pedagogisch beleid, kwaliteitszorg, gastouderopvang en tieneropvang.Floortje Kunseler studeert Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Gedurende het project 'Knap lastig' was zij werkzaam als stagiaire bij het NJi.

Wil je het boek lezen?Tis knap lastig! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hoex. Lezen Tis knap lastig! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN