Roodletterbijbel - Roodletterbijbel

Roodletterbijbel - Roodletterbijbel - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...dletterbijbel heeft de Amerikaanse methode ingezet om een deel van de teksten in de Bijbel in rode letters te zetten ... RoodletterBijbel: Het Boek (9789065394408): CLC Boeken en ... ... . De gekleurde letters geven directe citaten van Jezus en God in de Bijbel weer. Je kunt die citaten gebruiken om het geheel van een tekstgedeelte op je te laten inwerken. Roodletterbijbel - Het nieuwe Leven (Hardcover). Wat betekent de Bijbel voor mij vandaag? Het nieuwe Leven helpt je bij het vinden van een antwoord op... Roodletterbijbel Het nieuwe Leven . Wat betekent de Bijbel voor mij vandaag? Het nieuwe Leven helpt je bij het v ... Roodletterbijbel Roodletterbijbel, | Boek royaljongbloed.com ... ... Roodletterbijbel Het nieuwe Leven . Wat betekent de Bijbel voor mij vandaag? Het nieuwe Leven helpt je bij het vinden van een antwoord op die vraag. Deze studiebijbel vertaalt de Bijbel naar de praktijk van het leven en biedt daarvoor duizenden aantekeningen, verwijzingen, uitgebreide persoonsbeschrijvingen, landkaarten en informatieve artikelen. Roodletterbijbel Roo...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Roodletterbijbel - Roodletterbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De Roodletterbijbel heeft de Amerikaanse methode ingezet om een deel van de teksten in de Bijbel in rode letters te zetten. De gekleurde letters geven directe citaten van Jezus en God in de Bijbel weer. Je kunt die citaten gebruiken om het geheel van een tekstgedeelte op je te laten inwerken.Deze nieuwe uitgave laat je in een oogopslag zien wat God rechtstreeks tot zijn mensen zegt in de Bijbel. Daarnaast is de tekst nog overzichtelijker gemaakt, door meer tussenkopjes toe te voegen, die vaak weergeven wat God zegt in de erop volgende tekst. Zo is de Roodletterbijbel extra toegankelijk. Deze uitgave bevat de complete bijbeltekst in de vertaling van Het Boek.

Wil je het boek lezen?Roodletterbijbel - Roodletterbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Roodletterbijbel - Roodletterbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN