365 dagen met Spurgeon

365 dagen met Spurgeon - Charles Haddon Spurgeon | Tiliboo-afrobeat.com

...5 dagen met Spurgeon' is een dagboek bij de Bijbel van de bekende prediker Charles Spurgeon ... 365 Dagen Met Spurgeon | BoekenPlatform.nl ... . Hij leefde van 1834 tot 1892 en was in staat de zaken kernachtig onder woorden te brengen. In dit dagboek zijn fragmenten opgenomen uit de bundels met preken die hij hield toen hij verbonden was aan de gemeente van New Park Street in Londen. '365 dagen met Spurgeon' is een dagboek bij de Bijbel van de bekende prediker Charles Spurgeon. Hij leefde van 1834 tot 1892 en was in staat de zaken kernachtig onder woorden te brengen ... 365 dagen met Spurgeon door Ch. H. Spurgeon ... . Hij leefde van 1834 tot 1892 en was in staat de zaken kernachtig onder woorden te brengen. In dit dagboek zijn fragmenten opgenomen uit de bundels met preken die hij hield toen hij verbonden was aan de gemeente van New Park Street in Londen. 365 dagen met Spurgeon '365 dagen met Spurgeon' is een dagboek bij de Bijbel van de bekende prediker Charles Spurgeon. Hij leefde van 1834 tot 1892 en was ...

INFORMATIE

AUTEUR
Charles Haddon Spurgeon
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
365 dagen met Spurgeon.pdf

OMSCHRIJVING

'365 dagen met Spurgeon' is een dagboek bij de Bijbel van de bekende prediker Charles Spurgeon. Hij leefde van 1834 tot 1892 en was in staat de zaken kernachtig onder woorden te brengen. In dit dagboek zijn fragmenten opgenomen uit de bundels met preken die hij hield toen hij verbonden was aan de gemeente van New Park Street in Londen. De sprankelende stijl van Spurgeon en het bijbelse karakter van deze dagelijkse overdenkingen spreken vele mensen aan.

Wil je het boek lezen?365 dagen met Spurgeon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charles Haddon Spurgeon. Lezen 365 dagen met Spurgeon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN