Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om

Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om - Nathalie van Kordelaar | Tiliboo-afrobeat.com

...arah en Jerom met elkaar om 2e druk is een boek van Nathalie van Kordelaar uitgegeven bij Uitgeverij S ... ZO GAAN SARAH EN JEROM MET ELKAAR OM - Onderwijsdatabank ... .W.P. B.V.. ISBN 9789088501609 Nathalie van Kordelaar en Marianne Schmidt hebben beiden ervaring in het geven van sociale vaardigheidstrainingen.Zij merkten dat bij de bestaande methoden de geleerde vaardigheden moeilijk integreerden bij kinderen in een situatie buiten de training. Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om Sociale vaardigheidstraining voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs. Downloads eerste druk Bij dit boek zijn een aantal downloads te vinden, deze kunt u hier downloaden. ... Zo Gaan Sarah En Jerom Met Elkaar Om | Gratis boeken ... ... . Downloads eerste druk Bij dit boek zijn een aantal downloads te vinden, deze kunt u hier downloaden. Downloads tweede druk Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om Sociale vaardigheidstraining voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs. Nathalie van Kordelaar Marianne Sch...

INFORMATIE

AUTEUR
Nathalie van Kordelaar
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om.pdf

OMSCHRIJVING

Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om 2e druk is een boek van Nathalie van Kordelaar uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088501609 Nathalie van Kordelaar en Marianne Schmidt hebben beiden ervaring in het geven van sociale vaardigheidstrainingen.Zij merkten dat bij de bestaande methoden de geleerde vaardigheden moeilijk integreerden bij kinderen in een situatie buiten de training. Vanuit deze ervaringen besloten ze een nieuwe training op te zetten waarin de integratie van de vaardigheden thuis en in de klas centraal staat. Deze training is opgezet voor de basisschool als geheel waarbij integratie met de klas een belangrijk aspect is. Ook leerlingen die niet meedoen aan de training profiteren ervan. De lessen en opdrachten bij de thema's zijn ondergebracht in een uitgave voor de onderbouw en een voor de bovenbouw. De methode is voor beide groepen hetzelfde.Er kan ook gewerkt worden in de klas en de RT met onderdelen uit de training. De rollenspellen, spelletjes en klassenlessen lenen zich ook goed als lessuggesties om sociale vaardigheden aan te leren en kinderen emotioneel weerbaarder te maken.Nathalie van Kordelaar is orthopedagoog in het REC-4 onderwijs en heeft als leerkracht, remedial teacher, trainer en orthopedagoog gewerkt in het speciaal onderwijs.Marianne Schmidt is orthopedagoog en intern begeleider in het reguliere basisonderwijs en heeft ruim 25 jaar ervaring met kindereren in de basisschoolleeftijd.

Wil je het boek lezen?Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nathalie van Kordelaar. Lezen Zo gaan Sarah en Jerom met elkaar om Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN