Werkboek intervisie

Werkboek intervisie - Jeroen Hendriksen | Tiliboo-afrobeat.com

... intervisie 1e druk is een boek van Jeroen Hendriksen uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen ... Publicaties - Jeroen Hendriksen ... . ISBN 9789024414970 Dit praktijkboek bevat oefeningen, methoden en werkvormen die het intervisieproces op maat ondersteunen. Bij elke oefening staat beschreven wat er van een groep en de begeleider wordt verwacht. Handboek intervisie 1e druk is een boek van Jeroen Hendriksen uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418305 Handboek Intervisie behandelt de belangrijkste themas die van invloed zi ... Digibron.nl, Een pot met goud Werkboek intervisie in het ... ... . ISBN 9789024418305 Handboek Intervisie behandelt de belangrijkste themas die van invloed zijn op het succes van intervisie. De themas zijn op een heel toegankelijke wijze uitgewerkt, met voorbeelden en schemas. 'Werkboek intervisie' door Jeroen Hendriksen - Onze prijs: €25,00 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Het Werkboek Inter...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Hendriksen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek intervisie.pdf

OMSCHRIJVING

Werkboek intervisie 1e druk is een boek van Jeroen Hendriksen uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414970 Dit praktijkboek bevat oefeningen, methoden en werkvormen die het intervisieproces op maat ondersteunen. Bij elke oefening staat beschreven wat er van een groep en de begeleider wordt verwacht. Om direct aan de slag te kunnen, is een bepaalde basiskennis nodig. Om deze reden biedt het werkboek een beknopte uitleg van de principes van intervisie. Voor een uitgebreider theoretisch kader kunnen lezers het boek Intervisie bij werkproblemen gebruiken. Het werkboek is geschreven voor docenten, studenten, coaches en trainers.

Wil je het boek lezen?Werkboek intervisie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Hendriksen. Lezen Werkboek intervisie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN