Het hout

Het hout - Jeroen Brouwers | Tiliboo-afrobeat.com

...riese Woud! Op het drie provinciënpunt Friesland, Groningen, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen; Molecaten Park 't Hout ... 't Hout - Bakkeveen.nl ... . Op onze camping kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Geschreven bij Het hout. Zopas de nieuwe Jeroen Brouwers achter de kiezen. Een fascinerende leeservaring, twee dagen van de wereld geweest. Brouwers beschrijft hierin de gitzwarte kantjes van het Rijke Roomsche Leven, anno 1953. Het hout komt enkele keren letterlijk in de tekst voor. Al op blz. 19 van de roman staat. "Heb je prugel gekregen met het hout, vroeg Roelofs Smits van Wae ... Het hout — Internationaal Theater Amsterdam ... . Het hout komt enkele keren letterlijk in de tekst voor. Al op blz. 19 van de roman staat. "Heb je prugel gekregen met het hout, vroeg Roelofs Smits van Waesberghe. Prugel woord als een brandnetel. En het hout. Alleen die aanduiding al is verschrikkelijker dan een hoeftrap van een keiler van honderdvijftig kilo. Het hout gaat over het verzwijgen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Brouwers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het hout.pdf

OMSCHRIJVING

Speciale gebonden editie - met facsimile van handschriftHet hout is het meesterwerk van Jeroen Brouwers over de gang van zaken in een door kloosterlingen geleid jongenspensionaat in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Hoofdpersoon Broeder Bonaventura is getuige van seksueel misbruik, sadisme en vernedering en zwijgt zoals iedereen. Maakt dit hem medeplichtig? Brouwers heeft de gewoonte zijn manuscripten te schrijven op papier dat hij toevallig voorhanden heeft. Van de eerste pagina’s van Het hout die Brouwers op een oude broodzak schreef, is een facsimile gemaakt. Deze is ingesloten in de nieuwe luxe, gebonden editie van Het hout.

Wil je het boek lezen?Het hout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Brouwers. Lezen Het hout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN