God als therapeut

God als therapeut - Boris Cyrulnik | Tiliboo-afrobeat.com

... als therapeut. Boris Cyrulnik. Waarom geloven 7 miljard mensen in een god? 'In Congo ontmoette ik kindsoldaten van 10-12 jaar, verwilderd door angst, die me de volgende vraag stelden: "Waarom voelen wij ons pas goed als we in de kerk zijn?" God als therapeut (Paperback) ... Leesgroep "God als therapeut" | YOT ... . 'In Congo ontmoette ik kindsoldaten van 10-12 jaar, verwilderd door angst, die me de volgende vraag stelden: ''Waarom... God als therapeut. Waarom mensen zich hechten aan God. Boris Cyrulnik God als therapeut? Ik kan me voorstellen dat sommige lezers moeite hebben met het idee dat God onze therapeut zou zijn. Maar God is het wel en als je met Hem praat kan het een therapeutisch gesprek zijn waar je flink v ... God als therapeut - Boris Cyrulnik - 9789401454254 | Bruna.nl ... . Waarom mensen zich hechten aan God. Boris Cyrulnik God als therapeut? Ik kan me voorstellen dat sommige lezers moeite hebben met het idee dat God onze therapeut zou zijn. Maar God is het wel en als je met Hem praat kan het een therapeutisch gesprek zijn waar je flink van opknapt. 9789401452120 - God...

INFORMATIE

AUTEUR
Boris Cyrulnik
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
God als therapeut.pdf

OMSCHRIJVING

'In Congo ontmoette ik kindsoldaten van 10-12 jaar, verwilderd door angst, die me de volgende vraag stelden: ''Waarom voelen wij ons pas goed als we in de kerk zijn?'' Die kinderen hebben mij ertoe aangezet om na te denken over de veerkracht van het geloof. Het leek me zeer interessant om dit fenomeen te onderzoeken met de moderne inzichten van de psychologie, de hechtingstheorie en de neurowetenschappen.'- Boris CyrulnikIn dit boek ontrafelt de beroemde Franse neuropsychiater Boris Cyrulnik - zonder te oordelen - het fenomeen 'in God geloven' vanuit verschillende wetenschappen. Cyrulnik verklaart waarom het geloof in een god heil kan brengen en hoe dit binnen een cultuur en samenleving voor samenhang en verbinding kan zorgen. Maar hij wijst er ook op dat het mis kan gaan wanneer wij anderen niet meer vrij kunnen laten hun eigen geloof te beleven en de ander (ongelovig of gelovend in een andere god) als vijand gaan zien.

Wil je het boek lezen?God als therapeut in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boris Cyrulnik. Lezen God als therapeut Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN