Wegen naar de toekomst

Wegen naar de toekomst - Robert Das | Tiliboo-afrobeat.com

...naar de toekomst (Hardcover). De bekende tweelingbroers Robbert en Rudolf Das hebben in dit boek hun unieke creatieve en futuristische kwaliteiten ... Provincie Zuid-Holland - Wegen naar de Toekomst | Facebook ... ... Wegen naar de toekomst - highlights Honderd vertegenwoordigers van de lokale, provinciale en landelijke overheden, van bouwmaatschappijen, ingenieursbureaus, technologisch adviesbureaus, onderzoeksinstituten en vele andere organisaties bespraken tijdens het symposium 'Wegen naar de toekomst' wat nodig is om een innovatieve energie-neutrale weg te krijgen. Wegen naar de toekomst De futurologen Robbert en Rudolf Das hebben weer een boek gemaakt vol vernuftige oplossingen voor grote maatschappelijke ... De wegen naar een schuldenvrije toekomst | Divosa ... . Wegen naar de toekomst De futurologen Robbert en Rudolf Das hebben weer een boek gemaakt vol vernuftige oplossingen voor grote maatschappelijke problemen. Tracy Metz Wegen naar de Toekomst Graag nodigt provincie Zuid-Holland u uit voor het symposium Wegen naar de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Das
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wegen naar de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

De bekende tweelingbroers Robbert en Rudolf Das hebben in dit boek hun unieke creatieve en futuristische kwaliteiten vastgelegd in een boeiende tekst, maar ook in honderden perspectieftekeningen in kleur. Ze laten de nieuwe verkeersontwikkelingen zien die binnen honderd jaar de wereld zullen overspoelen. Uitgaande van de ontwikkelingsgeschiedenis van het schip, de trein, de auto, het vliegtuig en de ruimtevaart schetsen ze geweldige veranderingen die ons in de toekomstige verkeerssystemen te wachten staan.

Wil je het boek lezen?Wegen naar de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Das. Lezen Wegen naar de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN