Trots op mezelf

Trots op mezelf - Nicole Hoeymans | Tiliboo-afrobeat.com

...op mezelf is een verzameling van de dingen die haar hierbij houvast en steun hebben geboden ... Ik ben vandaag trots op mezelf omdat.... • Bokt.nl ... . Geïnspireerd door haar eigen ervaringen, inzichten en een flinke portie creativiteit is dit boek Trots op mezelf samengesteld. Nicole: ''Zelf weet ik maar al te goed dat 'trots zijn op wie je bent' niet altijd even vanzelfsprekend is. Trots op jezelf. Trots zijn op jezelf is belangrijk voor je gevoel van geluk. Trots is in ons land een beladen woord. In Nederland houden wij niet zo van mensen die tr ... Sluiter: Trots op Kiki, trots op mezelf | Tennis | AD.nl ... . Trots is in ons land een beladen woord. In Nederland houden wij niet zo van mensen die trots zijn op zichzelf en die dat meer of minder laten blijken. Bescheidenheid wordt over het algemeen meer gewaardeerd. (TIP) Trots gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. 100% uniek. Waarom ben ik (bijna) nooit trots op mezelf!? Je doet het goed ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicole Hoeymans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Trots op mezelf.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld van Nicole werd overschaduwd door angsten, onzekerheden en verslagenheid die haar ervan weerhielden om het echte leven aan te gaan. Gelukkig wist zij hier met de nodige handvatten uit op te krabbelen. Trots op mezelf is een verzameling van de dingen die haar hierbij houvast en steun hebben geboden. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen, inzichten en een flinke portie creativiteit is dit boek Trots op mezelf samengesteld.Nicole: ''Zelf weet ik maar al te goed dat 'trots zijn op wie je bent' niet altijd even vanzelfsprekend is. Naar mijn idee voldeed ik nooit aan alle eisen. Wat ik ook deed, het kon altijd beter. Ik werd mijn eigen vijand, zat niet lekker in mijn vel en worstelde met een eetstoornis.''* Ontdek wie je bent en dat er maar één is zoals jij!* Leer je eigenwaarde te vergroten en geef je zelfvertrouwen een boost.* Lees de vele tips over het jezelf accepteren zoals je bent.* Iedereen heeft sterke punten, ontdek die van jou!* Kom voor jezelf op en leer je grenzen aangeven.* Leer hoe je gedachten kunt omvormen en creëer een positieve mindset.* Ga voor een gezond leven en geniet weer van eten.* Geef jezelf de zorg die je verdient.* Volg je dromen en kleur je leven!* Stop piekergedachten en ontdek hoe je van je stress afkomt.* Laat je prikkelen door de rakende teksten en inspirerende quotes.

Wil je het boek lezen?Trots op mezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicole Hoeymans. Lezen Trots op mezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN