Jouw onsterfelijke werkelijkheid

Jouw onsterfelijke werkelijkheid - Gary R. Renard | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Jouw onsterfelijke werkelijkheid ... Jouw onsterfelijke werkelijkheid - Gary R. Renard - (ISBN ... ... . Dit geweldige boek is een aanrader, zeker als je 'Een cursus in wonderen' bestudeert of wilt gaan bestuderen. Veel zaken die in 'Een cursus in wonderen' worden beschreven, worden in 'Jouw onsterfelijke werkelijkheid' uitgelegd. Ik kan sowieso alle boeken van Gary R. Renard van harte aanbevelen! 'Jouw onsterfelijke werkelijkheid' is een sterk vervolg op 'De verdwijning van het universum', de bestseller waarmee Gary Renard voortborduurde op de leringen van 'Een cursus in wonderen'. Tussen eind 2003 en medio 2005 verschen ... Jouw onsterfelijke werkelijkheid - Gary Renard - ISBN ... ... . Tussen eind 2003 en medio 2005 verschenen de Verheven Leermeesters Arten en Pursah, bekend van Gary Renards eerste boek, elf keer aan hem. Zij voerden indringende gesprekken met de schrijver over thema's als ... Jouw onsterfelijke werkelijkh...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary R. Renard
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Jouw onsterfelijke werkelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Begin jaren negentig onderging Gary Renard een krachtige spirituele 'wake up call', die uiteindelijk - na negen jaar - zou leiden tot het boek The Disappearance of the Universe, dat direct een groot succes werd. Inmiddels reist Renard de hele wereld rond om lezingen en workshops te houden.HET IS ALSOF JE EEN HEILIGE TEKST LEEST, VOL OUDE SPIRITUELE GEHEIMEN, MAAR DAN OP EEN EIGENTIJDSE, HELDERE EN PRETTIGE MANIER GESCHREVEN.' - Doreen VirtueJouw onsterfelijke werkelijkheid is een sterk vervolg op De verdwijning van het universum, de bestseller waarmee Gary Renard voortborduurde op de leringen van Een cursus in wonderen en het Evangelie van Thomas. Ook nu maken we kennis met de twee verlichte meesters Arten en Pursah, die indringende gesprekken voeren met de schrijver over thema's als: hoe kun je spiritualiteit volledig integreren in je dagelijkse leven, hoe ervaar je het goddelijke, en hoe slaag je erin het ego los te laten en reïncarnaties een halt toe te roepen. Flitsende dialogen (ook niet gespeend van humor) zorgen ervoor dat Jouw onsterfelijke werkelijkheid nergens saai of langdradig wordt. Gary Renard weet als geen ander serieuze spirituele thema's op een voor iedereen begrijpelijke manier te verwoorden.

Wil je het boek lezen?Jouw onsterfelijke werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary R. Renard. Lezen Jouw onsterfelijke werkelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN