Afvallen als Spirituele Oefening

Afvallen als Spirituele Oefening - Sandra Derksen | Tiliboo-afrobeat.com

...n als spirituele oefening (Paperback). Lessen voor een licht en vervullend levenEen inspirerend boek over zelfbevrijding Dit boek vertelt in het ... Afvallen als Spirituele Oefening door Sandra Derksen ... ... Afvallen als Spirituele Oefening 'Er is een mooie synergie tussen de boeken van Sandra en mij. 1+1 is hier waarlijk 3. Sandra geeft met dit boek de lezer een intiem kijkje in haar eigen leven. Als afvalster, maar vooral als mens. In combinatie met haar wijze adviezen in het tweede deel is Afvallen als Spirituele Oefening een waardevol Afvallen als spirituele oefening. Lessen voor een licht en vervullend leven Een inspirerend boek over zelfbevrijding Dit boek vertelt in het... Afvallen als spirituele oefening ... Afvallen als spirituele oefening - Sandra Derksen ... ... . Lessen voor een licht en vervullend leven Een inspirerend boek over zelfbevrijding Dit boek vertelt in het... Afvallen als spirituele oefening | ISBN...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Derksen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Afvallen als Spirituele Oefening.pdf

OMSCHRIJVING

Lessen voor een licht en vervullend leven Een inspirerend boek over zelfbevrijding Dit boek vertelt in het eerste deel het verhaal van Sandra Derksen, die door het loslaten van innerlijke ballast zonder dieet veertig kilo wist af te vallen. Haar eetprobleem bleek tevens haar oplossing. Geïnspireerd door Eckhart Tolle paste zij de spirituele oefening toe; een universeel wijsheidsprincipe dat als hét krachtigste instrument voor transformatie wordt beschouwd. In het tweede deel deelt zij in de vorm van lessen haar inzichten en reikt zij tips aan. Centraal staat het helen van de relatie met wie je werkelijk ten diepste bent en daardoor met het leven en eten. 'Een waardevol boek voor ieder die een lichter leven wil leiden.' Nannet van der Ham, auteur van Spiritueel Afvallen 'Sandra schrijft uit eigen ervaring dat je de weg naar binnen hebt te gaan voor blijvend resultaat!' Joanna Kortink, auteur van o.a. Uit de ban van emotie-eten en Mindful afvallen Sandra Derksen is hypnotherapeut en gewichtsconsulent en bovenal ervarings-deskundige. Ze helpt nationaal en international mensen die worstelen met hun eten, gewicht en zelfbeeld lichter in het leven te staan en de vervulling in zichzelf te vinden.

Wil je het boek lezen?Afvallen als Spirituele Oefening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Derksen. Lezen Afvallen als Spirituele Oefening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN