Piri Piri & Sardientjes

Piri Piri & Sardientjes - t. Kiros | Tiliboo-afrobeat.com

...i & Sardientjes (Hardcover). Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten ... piri-piri Archieven - Saudades de Portugal ... . Het vormt een deel van een grote lappendeken... Piri piri & sardientjes. Het kookboek van Tessa Kiros over de smaak van Portugal. Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten. Het vormt een deel van een grote lappendeken samen met de mensen, de cultuur, de taal en de muziek van het land. In Piri piri & sardientjes tovert Tessa een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalh ... Piri piri & sardientjes - Tessa Kiros ... . In Piri piri & sardientjes tovert Tessa een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri. Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten. Het vormt een deel van een grote lappendeken samen met de mensen, de cultuur, de taal en de muziek van het land. Piri piri & sardientjes. Volgens Tessa Kiros is niets zo kenm...

INFORMATIE

AUTEUR
t. Kiros
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Piri Piri & Sardientjes.pdf

OMSCHRIJVING

Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten. Het vormt een deel van een grote lappendeken samen met de mensen, de cultuur, de taal en de muziek van het land. Wanneer ze haar gezin meeneemt naar Portugal, raakt ze in de ban van de sereniteit van dit oude Europese land en door traditionele leefwijze van zijn bewoners. Portugal heeft alles waar ze van houdt - markten, de zee, de schitterende oude pousadas - maar alleen al voor de pastéis de nata zou ze erheen gegaan zijn. In Piri piri & sardientjes tovert Tessa een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.

Wil je het boek lezen?Piri Piri & Sardientjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. Kiros. Lezen Piri Piri & Sardientjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN