Het grote Larousse chocoladeboek

Het grote Larousse chocoladeboek - Bleu | Tiliboo-afrobeat.com

...ote Larousse chocoladeboek. 31 januari 2011; Goede recepten Mooie foto's / uitvoering Inspirerend Praktisch Verrassend Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten ... Het grote Larousse patisserieboek - Larousse. Zoekeenboek.nl ... . Een fantastisch boek met veel leuke en vooral lekkere recepten. De recepten zijn goed uit te voeren. Het boek is wel gevaarlijk voor de ... Het grote Larousse chocoladeboek (Hardcover). Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte... Het grote Larousse chocoladeboek 170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken. ... Het grote Larousse chocoladeboek - gekartonneerd - Auteur ... ... ... Het grote Larousse chocoladeboek 170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken. Bekende klassiekers en tal van nieuwe recepten van de gerenommeerde Fra...

INFORMATIE

AUTEUR
Bleu
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het grote Larousse chocoladeboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte taartjes, gebakjes die in je mond smelten, ijs, drankjes, kleine tussendoortjes en knapperige lekkernijen. Laat u verleiden door de grote klassiekers of probeer eens een van de originele, smaakvolle creaties. De tips van Le Cordon Bleu zorgen altijd voor een geslaagd resultaat. Stap voor stap leert u allerlei onmisbare handigheidjes waardoor chocoladedesserts voortaan geen geheimen meer voor u zullen hebben! Le Cordon Bleu is een internationaal vermaard opleidingsinstituut en biedt al ruim 110 jaar koks- en banketbakkersopleidingen aan, voor zowel professionals als amateurs. De koks en banketbakkers die er werken, geven met veel passie les en brengen hun kennis op een eenvoudige manier over. Hét naslagwerk voor chocoladeliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Het grote Larousse chocoladeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bleu. Lezen Het grote Larousse chocoladeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN