Integere types doen niet aan marketing

Integere types doen niet aan marketing - Kiki Verbeek | Tiliboo-afrobeat.com

...re types doen niet aan marketing' is een toegankelijk boek, het leest lekker weg en het is erg mooi uitgegeven ... Integere types doen niet aan marketing - LoopbaanVisie ... . Al doende leer je werkelijk alles wat er maar te weten valt over zakelijk bloggen: hoe je je onderwerpen kiest, hoe je het kort houdt (en waarom dat nodig is), hoe je je doelgroep vindt en hoe je ervoor zorgt dat die doelgroep geboeid blijft lezen. 'Integere types doen niet aan marketing' is een toegankelijk boek, het leest lekker weg en het is erg mooi uitgegeven. Al doende leer je werkelijk alles wat er maar te weten valt over zakelijk bloggen: hoe je je onderwerpen kie ... bol.com | Integere types doen niet aan marketing (ebook ... ... . Al doende leer je werkelijk alles wat er maar te weten valt over zakelijk bloggen: hoe je je onderwerpen kiest, hoe je het kort houdt (en waarom dat belangrijk is), hoe je je doelgroep vindt en hoe je ervoor zorgt dat die doelgroep geboeid blijft lezen. Met Integere types doen niet aan marketing in de hand bouw je aan een stevige weblog waarmee je jezelf zichtbaar,...

INFORMATIE

AUTEUR
Kiki Verbeek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Integere types doen niet aan marketing.pdf

OMSCHRIJVING

Integere types doen niet aan marketing 1e druk is een boek van Kiki Verbeek uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720718 * Verkoop je product of dienst door waardevolle inhoud te delen. * Geen schreeuwerige marketing, maar klantwervend bloggen. * Voor trainers, coaches en adviseurs. Je bent steengoed in je vak, doet stralend je ding, en maakt echt het verschil. Maar weten je potentiële klanten dat ook? Misschien houd je er niet van om jezelf te verkopen. Vind je marketing vooral iets voor de snelle jongens en meisjes die gemakkelijk geld willen verdienen. Dan is klantwervend bloggen echt iets voor jou. Verkopen met waardevolle inhoud Bloggen is een vorm van contentmarketing: je dienst of product verkopen door waardevolle inhoud weg te geven. Precies daarom is bloggen bijzonder geschikt voor trainers, coaches en adviseurs: juist zij gaan en staan voor inhoud, zij werken met mensen én met hart voor hun vak. Bloggen sluit naadloos aan bij deze drijfveren. Bloggen maakt je zichtbaar Dit boek is een oproep aan trainers, coaches, adviseurs: laat je niet afschrikken door schreeuwerige marketing. Erger je er ook niet aan. Marketing is niet vies. Marketing gaat over zichtbaarheid. Waarde weggeven. Je hóeft niet te schreeuwen als je dat niet wilt. Ga bloggen.

Wil je het boek lezen?Integere types doen niet aan marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kiki Verbeek. Lezen Integere types doen niet aan marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN