Het ondiepe

Het ondiepe - Nicholas Carr | Tiliboo-afrobeat.com

...iepe is een eye-opener en daagt uit door te denken ... ook de zwemlessen in het ondiepe bad gaan weer starten ... ... . De auteur heeft een diepgaande studie gemaakt van de geschiedenis van het denken en in het bijzonder hoe het internet ons denken beïnvloedt. 'Het ondiepe' begint met de ontwikkeling van het denken gevolgd door het fenomeen neuroplasticiteit. Onze hersenen hebben het vermogen zich aan te passen door oude verbindingen af te breken, nieuwe te vormen en nieuwe zenuwcellen te creëren. Wij veranderen onze manier van denken door onze ... Het ondiepe - Nicholas Carr - JKleest ... . Wij veranderen onze manier van denken door onze manier van leven én door de hulpmiddelen die we gebruiken. Geschreven bij Het ondiepe. Misschien dat het de tijdsgeest is. In 2010 toen dit boek geachreven werd is het geweldig ontvangen. In lees het nu, net voor 2020, en kan me niet aan de indruk ontrekken dat het dramatisch geschreven is. Zoals hij zelf op pagina 152 of zo al zegt, wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Carr
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het ondiepe.pdf

OMSCHRIJVING

Nicholas Carr buigt zich over over de langetermijneffecten van het internet. Gebruikmakend van nieuwe inzichten over de plasticiteit van het brein, de werking van ons geheugen en de manieren waarop we informatie verwerken, toont hij aan dat het internet niet alleen `nuttig gereedschap is, maar ook bezig is onze identiteit en zelfs de structuur van onze hersenen te veranderen.

Wil je het boek lezen?Het ondiepe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Carr. Lezen Het ondiepe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN