Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis

Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis - B. Goudswaard | Tiliboo-afrobeat.com

...oording - Wegen van hoop in tijden van crisis (Paperback) ... Bureau ISBN - B. Goudswaard ... . In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met... Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis Tweedehands. Nederlands; Paperback; 9789058813831; Druk: 1; januari 2009; 303 pagina's; In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met onszelf en met anderen… Meer. 9 80. Toon tweedehands. Putten, Robert van; Verantwoording - Denken om shalom. ... Boek: Wegen van hoop in tijden van crisis - Geschreven ... ... . Putten, Robert van; Verantwoording - Denken om shalom. Wegen van hoop in tijden van crisis B. Goudswaard. Verantwoording. Wegen van hoop in tijden van crisis B. Goudswaard . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 25,00. B...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Goudswaard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis.pdf

OMSCHRIJVING

In deze tijden van crises kan ons de vrees bekruipen hoe het in de toekomst met onszelf en met anderen zal gaan. Ons troost dan vaak de gedachte dat met de inzet van de nodige financiële en technologische middelen die problemen wel opgelost kunnen worden. Maar is dit terecht? In dit boek wordt dit betwijfeld. Kapitaal en technolgie bieden, evenmin als elke andere ideologie, de oplossing voor de problemen van nu. Pas wanneer we leren voor elkaar en de aarde zorg te dragen voorkomen we dat we verstikken in onze zelfgekozen doelen waardoor onze beschaving verder wegzinkt in het moeras. Met een woord vooraf van Desmond Tutu.

Wil je het boek lezen?Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Goudswaard. Lezen Verantwoording - Wegen van hoop in tijden van crisis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN