Schotland

Schotland - National Geographic Reisgids | Tiliboo-afrobeat.com

...and (Engels en Schots: Scotland, Schots-Gaelisch: Alba) is een voormalig koninkrijk en constituerend land van het Verenigd Koninkrijk ... Slag bij Culloden - Wikipedia ... .Het omvat het noordelijk deel van het eiland Groot-Brittannië en grenst in het zuiden aan Engeland. Schotland kent een eigen rechtsstelsel, vlag, bankbiljetten en binnenlands bestuur en vormt een constituerend land binnen het Verenigd Koninkrijk. Welkom in Schotland! Ontdek fantastische dingen om te doen, vakantie-inspiratie, accommodatie, lokale tips en meer, van de Schotse toeristische dienst. Ontdek de regio's en steden van Schotland en de meest beroemde bestemmingen, met reistijden vanaf Londen, Ierland, belangrijke sted ... Vakanties Schotland 2020 - Goedkope vakanties Schotland | Kras ... . Ontdek de regio's en steden van Schotland en de meest beroemde bestemmingen, met reistijden vanaf Londen, Ierland, belangrijke steden in het VK en Europa. Schotland ligt in het noordelijke deel van van het eiland Groot-Brittannië en is omgeven door de Ierse Zee, de Atlantisc...

INFORMATIE

AUTEUR
National Geographic Reisgids
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Schotland.pdf

OMSCHRIJVING

De National Geographic reisgids Schotland, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.National Geographic Reisgids Schotland is een exclusieve gids met sublieme fotografie die je meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de streek.Bezoek met deze National Geographic Reisgids Schotland de Royal Mile in Edinburgh en leuke vissersdorpjes in Fife. Wandel langs de adembenemende kliffen van het eiland Skye en maak een trekking naar de top van Ben Macdui. Of assisteer bij de Highland Games en ga surfen op de Hebriden.De uitgebreide kennismaking met Schotland, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Schotland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur National Geographic Reisgids. Lezen Schotland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN