Recht lezen 1

Recht lezen 1 - Jacky van den Dikkenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...'Recht lezen 1' vanaf € 25.00 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Recht lezen 1 biedt een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen ... De Rechtspraak ... . Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: niet alleen wordt de leesvaardigheid verbeterd en de woordenschat vergroot, ook de kennis van het recht in de praktijk neemt toe. Recht lezen 1 Tekstbegrip en woordenschat Antwoorden drs. Jacky van den Dikkenberg. bussum 2014. c. u i t g e v e r ij c o u t i n h o. Deze antwoorden horen bij Recht lezen 1 van Jacky van den Dikkenberg. Bezig met 1100RLZ114 Recht lezen 1 aan de Hogeschool van Ams ... Coutinho.nl | Recht lezen 2 | drs. Jacky van den Dikkenberg ... . Jacky van den Dikkenberg. bussum 2014. c. u i t g e v e r ij c o u t i n h o. Deze antwoorden horen bij Recht lezen 1 van Jacky van den Dikkenberg. Bezig met 1100RLZ114 Recht lezen 1 aan de Hogeschool van Amsterdam? Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aante...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacky van den Dikkenberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Recht lezen 1.pdf

OMSCHRIJVING

Goed lezen is een van de basisvaardigheden van de jurist, niet alleen tijdens de studie maar ook in de praktijk. Recht lezen 1 biedt een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: niet alleen wordt de leesvaardigheid verbeterd en de woordenschat vergroot, ook de kennis van het recht in de praktijk neemt toe.Het grootste deel van de aangeboden teksten bestaat uit rechtelijke uitspraken, geordend naar rechtsgebied (privaat-, bestuurs- en strafrecht). Daarnaast zijn er algemene voorwaarden, beleidsteksten en artikelen over juridische onderwerpen uit dag- en vakbladen. De eerste oefening van ieder hoofdstuk wordt gevolgd door een paragraaf over hoe je de tekst aanpakt. Daarna volgen meer oefeningen in oplopende moeilijkheidsgraad. Ieder hoofdstuk sluit af met vragen bij de woordenlijsten van de behandelde teksten.Voor studenten staan er op de bijbehorende website extra oefeningen, de antwoorden bij de oefeningen uit het boek en op de website en een woordenlijst. Voor docenten is er op aanvraag een didactische handleiding beschikbaar.Recht lezen 1 is bedoeld voor studenten aan (juridische) opleidingen in het hoger onderwijs: (HBO-)Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, Bestuurskunde en economische opleidingen. Door de gekozen opzet is het zowel geschikt voor zelfstudie als voor taal- en ondersteuningslessen.Jacky van den Dikkenberg studeerde Nederlands aan de Universiteit Utrecht en is docent taalbeheersing en communicatieve vaardigheden aan de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Recht lezen 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacky van den Dikkenberg. Lezen Recht lezen 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN