Provocatief coachen

Provocatief coachen - Anneke Dekkers | Tiliboo-afrobeat.com

...ief Coachen in Nederland In 1985 brengt het IEP de provocatieve therapie naar Nederland ... Provocatief coachen door Karin de Galan, Anneke Dekkers ... ... . Frank Farrelly geeft meer dan 25 jaar lang jaarlijks een training voor het IEP. Sinds ongeveer 20 jaar worden er provocatieve trainingen en opleidingen gegeven door Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg, Anneke Meijer en enkele van hun ex-cursisten. Jaap, Anneke en Jeffrey zijn de enige psychologen in ... In dit artikel leer je de beste tips en voorbeelden over provocatief coachen/provocatieve therapie en provocatieve gespreksvoering. We gaan in dit artikel kijken naar Nederlandse tips en voorbeelden van onder andere A ... Provocatief coachen: 46 voorbeelden en technieken ... ... . We gaan in dit artikel kijken naar Nederlandse tips en voorbeelden van onder andere Anneke Dekkers, Karin de Galan, Bij provocatief coachen handel je met de overtuiging: je moet mensen soms pijn doen om meer pijn te voorkomen. Zachte heelmeesters maken namelijk stinkende wonden. Provocatie leidt tot moti...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke Dekkers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Provocatief coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Provocatief coachen 1e druk is een boek van Anneke Dekkers uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720466 Word je ook weleens moe van klanten die maar niet in beweging willen komen? Vraag je je af of er niet een andere, vrolijkere manier is om je klant te helpen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Ontdek de kracht van provocatief coachen: een speelse aanpak waarmee je het beste uit je klant haalt. Provocatief coachen is een methode waarmee je de klant met humor en warmte uitdaagt. Het is heel anders dan de traditionele coachingsaanpak. Niks goed luisteren, doorvragen en samenvatten, maar direct ingaan op wat iemand zegt op een onverwachte manier. Je verrast en verwart, overdrijft het probleem en komt met absurde oplossingen. En dat is nog effectief ook.Door je vrolijke provocaties reageert je klant oprecht. Jullie komen samen sneller tot de kern van het probleem. Het resultaat is dat je klant meer daadkracht toont en realistischer naar zichzelf kijkt.Dit handboek leert je hoe je provocatief coachen effectief inzet tijdens coachingstrajecten. Met 18 uitgewerkte technieken en fragmenten van echte coachingsgesprekken zie je hoe het werkt en dàt het werkt. Ga voor meer plezier en resultaat!Anneke Dekkers en Karin de Galan hebben ieder hun eigen trainingspraktijk. Beiden hebben diverse succesvolle boeken op hun naam staan.'Heerlijk boek! Je glijdt er doorheen en intussen leer je heel veel!' - Marijke Lingsma - Coachboulevard. 'Doe gek, vul in, overdrijf en daag uit ... en houd van de klant! Dit is de boodschap van Provocatief coachen. Het is een bijzonder helder en inspirerend geschreven boek.' - Arianne van Galen - coach en opleiderAuteurs:Karin de Galan is oprichter van De Galan School voor Training en heeft vele jaren ervaring als trainer van trainers. Ze heeft een eigen methode ontwikkeld om deelnemers aan trainingen succesvol nieuwe kennis en vaardigheden te laten leren. Dit model heeft ze beschreven in twee van haar boeken: 'Trainingen ontwerpen' en 'Van deskundige naar trainer'. Van haar eerste boek 'Trainen: een praktijkgids' zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Samen met Anneke Dekkers schreef ze 'Provocatief coachen' over de waarde van humor voor coachen en trainen.Anneke Dekkers werkt sinds 1986 als trainer en coach. In 2001 heeft ze haar bureau Strapa opgericht. Ze wil mensen handvatten geven om zinvol en met plezier te werken en te leven. Dit boek over provocatief coachen is daar een voorbeeld van. Ze richt zich daarnaast op marketing voor professionals. Haar doel is datzelfstandige professionals met plezier de juiste klanten binnenhalen.

Wil je het boek lezen?Provocatief coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke Dekkers. Lezen Provocatief coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN