Nefkens

Nefkens - Peter Baas | Tiliboo-afrobeat.com

...Peugeot dealer: Al meer dan 140 jaar de autodealer voor Peugeot rijders Met 19 vestigingen is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland ... Voordelig een nieuwe Peugeot kopen of private leasen ... ... . Nefkens is actief in drie regio's: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Over Peugeot-dealer Nefkens Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 19 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio's: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot ... Mijn Nefkens ... . Nefkens is actief in drie regio's: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Baas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Nefkens.pdf

OMSCHRIJVING

Ruim een eeuw beslaat de geschiedenis van de doortastende ondernemersfamilie Nefkens in Amersfoort, die een belangrijk stempel heeft gedrukt op het particulier en openbaar vervoer. Jan Nefkens veroverde eind negentiende eeuw een positie als marktleider in de rijwielhandel met topmerken als Adler en Simplex. Zijn zoon Henri professionaliseerde de zaak en richtte zich uiteindelijk volledig op "automobielen', dankzij de samenwerking met het Amerikaanse General Motors. De NV Henri Nefkens voerde merken als Chevrolet en Pontiac. Opvolger Piet slaagt er vervolgens in de continuïteit van het bedrijf te garanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en in de wederopbouw groeit het bedrijf gestaag, vooral door het merk Opel. Bovendien verzorgt hij decennialang het openbaar vervoer in de almaar uitdijende stad. De keuzes, producten, marketing en commerciële successen van deze drie generaties zijn beschreven tegen de achtergrond van Amersfoort en de opkomst, bloei en toekomst van de auto.

Wil je het boek lezen?Nefkens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Baas. Lezen Nefkens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN