Heer Bommel in Afrika

Heer Bommel in Afrika - Antoni Folkers | Tiliboo-afrobeat.com

...mmel in Afrika 1e druk is een boek van Antoni Folkers uitgegeven bij Maklu ... de Bommel Schatkamer ... . ISBN 9789044129977 Over het boek: Religie en geloof zijn in het werk van Marten Toonder geen onderwerpen die vaak uitdrukkelijk aan de orde worden gesteld. Heer Bommel in Afrika. Religie en geloof zijn in het werk van Marten Toonder geen onderwerpen die vaak uitdrukkelijk aan de orde worden gesteld. Uit terloopse opmerkingen van Heer Bommel en Tom Poes en de opvattingen van bepaalde andere figuren, zoals Zwarte Zwadderneel, ... Koop Heer Bommel in Afrika van Folkers. Antoni Kimmerle. Heinz met ISB ... Bommelglossy.nl - Bommel. ... ... Koop Heer Bommel in Afrika van Folkers. Antoni Kimmerle. Heinz met ISBN 9789044129977. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Uit terloopse opmerkingen van Heer B...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoni Folkers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Heer Bommel in Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

Heer Bommel in Afrika 1e druk is een boek van Antoni Folkers uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129977 Over het boek:Religie en geloof zijn in het werk van Marten Toonder geen onderwerpen die vaak uitdrukkelijk aan de orde worden gesteld. Uit terloopse opmerkingen van Heer Bommel en Tom Poes en de opvattingen van bepaalde andere figuren, zoals Zwarte Zwadderneel, de Grote Onthaler, Wammes Waggel e.a., en ook uit opmerkingen in Toonders autobiografie blijkt echter dat hij hierover veel heeft nagedacht en tot duidelijke conclusies is gekomen.De auteurs van dit boek hebben op basis van ruime ervaringen in het huidige Afrika ten zuiden van de Sahara kunnen constateren, dat er een opmerkelijke verwantschap bestaat met de Afrikaanse spiritualiteit en de daarin aanwezige animistische opvattingen. Deze parallelliteit heeft een wederzijdse verklarende waarde voor het universum van Toonder en voor het Afrikaanse beeld van de wereld.Over de auteur(s):Antoni Folkers is architect-directeur bij FBW Architects & Engineers met vestigingen in Uganda, Tanzania en Rwanda en oprichter van ArchiAfrika en African Architecture Matters. Hij is tevens gastdocent architectuur in Zuid Afrika en Mozambique en auteur van onder andere het boek 'Moderne Architectuur in Afrika'.Heinz Kimmerle is emeritus hoogleraar filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was herhaaldelijk gasthoogleraar aan universiteiten in Kenia, Ghana en Zuid-Afrika en is oprichter en directeur van de Stichting voor Inter-culturele Filosofie en Kunst.

Wil je het boek lezen?Heer Bommel in Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoni Folkers. Lezen Heer Bommel in Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN