Gerry Dobbelaer

Gerry Dobbelaer - Gerry Dobbelaer | Tiliboo-afrobeat.com

...bbelaer (1939) viert haar 80ste levensjaar met een tentoonstelling in de Stevenskerk ... Tentoonstelling Gerry Dobbelaer 80 jaar | De Brug Nijmegen ... . De Nijmeegse kunstenaar werkt gestaag door, haar schilderijen zijn geliefd en worden grif verkocht. Gerry Dobbelaer. Om de sublieme momenten en het sentiment daartussen. Schilderijen 1980-2006 toont een prachtig overzicht van haar oeuvre en verschijnt bij BnM uitgevers naar aanleiding van de expositie die van 3 maart tot en met 9 april 2007 te zien is in Galerie Stills in Nijmegen. 'Gerry Dobbelaer is een idealist. Gerry Dobbelaer - Vreugde vasthouden Hoewel gebo ... Gerry Dobbelaer: 80 jaar en nog niet klaar | Nijmegen ... ... . 'Gerry Dobbelaer is een idealist. Gerry Dobbelaer - Vreugde vasthouden Hoewel geboren in Druten groeide Gerry Dobbelaer op in Gennep. De grondslag voor haar kunstenaarschap werd, zoals bij veel beeldend kunstenaars uit het Rijk van Nijmegen gelegd in Arnhem, waar zij va...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerry Dobbelaer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Gerry Dobbelaer.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Gerry Dobbelaer besloot alleen nog maar met olieverf te werken, vond ze haar eigen, zo tyoerende stijl. Dat resulteerde in een omvabgrijk oeuvre, waarvan in Gerry Dobbelaer. Om de sublieme momenten en bet sentiment daartussen.Schilderijen 1980-2006 een deel is opgenomen. Aan de hand van meer dan honderd kleurrijke schilderijen is deze catalogus een reis door het werk dat Dobbelaer tussen 1980 en 2006 schilderde. Gerry Dobbelaer. Om de sublieme momenten en het sentiment daartussen. Schilderijen 1980-2006 toont een prachtig overzicht van haar oeuvre en verschijnt bij BnM uitgevers naar aanleiding van de expositie die van 3 maart tot en met 9 april 2007 te zien is in Galerie Stills in Nijmegen.'Gerry Dobbelaer is een idealist. Zij ontsnapt aan de echte wereld in de ideale, platonische wereld op haar panelen. Haar geschilderde wereld is eveneens een schouwtoneel, maar zij heeft de regie en laat geen plaats voor laagmenselijk gedrag. Haar spelers zijn puur en onbedorven in hun voorkomen en gedragingen. Ze zijn tijdloos en hun ideale zelf. Ze verkeren in een paradijselijke staat en ze geraken door middle van spel, dans en muziek tot een gelukzalige harmonie. Hier kust de hemel de aarde.' (Rob M hlmann)'Ja, Gerry Dobbelaer houdt van mooi. Haar werk is het. Mooi, interessant, kleurrijk, persoonlijk en innemend.' (Wam de Moor)

Wil je het boek lezen?Gerry Dobbelaer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerry Dobbelaer. Lezen Gerry Dobbelaer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN