Een gelukkige geest in een gezond lichaam

Een gelukkige geest in een gezond lichaam - Louise Hay | Tiliboo-afrobeat.com

...lukkige geest in een gezond lichaam Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt ... Een gelukkige geest in een gezond lichaam - Louise Hay ... ... . In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort. Louise Hay heeft een nieuw boek geschreven: Een gelukkige geest in een gezond lichaam. Met als ondertitel: In 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten. In de inleiding beschrijft Louise Hay waar ze zelf in gelooft. Ze gelooft dat alles ... Een gelukkige geest in een gezond lichaam door Louise Hay ... ... . Met als ondertitel: In 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten. In de inleiding beschrijft Louise Hay waar ze zelf in gelooft. Ze gelooft dat alles wat je uitstraalt, je weer terugkrijgt. Iedere gedachte bepaalt dus je toekomst. Een gelukkige geest in een gezond lichaam Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Louise Hay
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een gelukkige geest in een gezond lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Een gelukkige geest in een gezond lichaamLouise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam. Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.

Wil je het boek lezen?Een gelukkige geest in een gezond lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louise Hay. Lezen Een gelukkige geest in een gezond lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN