Fundamenten van de psychologie editie 2014

Fundamenten van de psychologie editie 2014 - Marc Brysbaert | Tiliboo-afrobeat.com

...nten van de psychologie editie 2014 (Paperback) ... PDF ePUB - Fundamenten van de psychologie editie 2014 ... . Het boek behandelt in 11 hoofdstukken de wetenschappelijke psychologie. Achtereenvolgens komen... Fundamenten van de psychologie editie 2014 1e druk is een boek van Marc Brysbaert uitgegeven bij Academia Press. ISBN 9789038223315 Deze geactualiseerde versie (2014) van het zeer populaire en het in Nederland en Vlaanderen veel gebruikte handboek psychologie behandelt in 11 hoofdstukken de wetenschappelijke psychologie. Fundamenten van de psychologie editie 2014 wo ... Studystore | Fundamenten van de psychologie, Brysbaert ... ... . Fundamenten van de psychologie editie 2014 wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. En het Fundamenten van de psychologie editie 2014 boek is dit jaar al 5 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Brysbaert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fundamenten van de psychologie editie 2014.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek behandelt in 11 hoofdstukken de wetenschappelijke psychologie. Achtereenvolgens komen aan bod:- de hersenen en menselijke functies zoals waarnemen, leren (conditioneren en sociaal leren), het geheugen en motivatie- de intelligentie en de persoonlijkheid- de psychopathologie, de psychotherapie en de sociale psychologieDit studieboek biedt een handzame inleiding tot de psychologie en stelt de student en andere geïnteresseerden in staat om in dit brede vakgebied de biologische, cognitieve en sociaal-culturele invalshoek te onderscheiden en nieuwe ontwikkelingen kritisch te volgen. Er wordt informatie aangeboden die onmisbaar is voor een wetenschappelijk verantwoorde toepassing van de psychologie. Deze uitgave is in de eerste plaats bedoeld voor de verschillende beroepsdomeinen waar hogescholen hun toekomstige bachelors en masters voor opleiden. Voor psychologische assistenten, maatschappelijk werkers, coaches, sociaal-pedagogische hulpverleners, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, personeelswerkers, sociaal-juridische dienstverleners, journalisten en onderwijskrachten is deze uitgave een goeie keuze.Het boek onderscheidt zich van andere inleidingen door de veelvuldige opname van onderzoek uit Nederland en België, waardoor de band met de praktijk veel nauwer wordt. Met uitgebreide bibliografie, personenregister en trefwoordenregister.

Wil je het boek lezen?Fundamenten van de psychologie editie 2014 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Brysbaert. Lezen Fundamenten van de psychologie editie 2014 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN