De meest gestelde vragen in de schoonmaak

De meest gestelde vragen in de schoonmaak - Patrick Stoffer | Tiliboo-afrobeat.com

...st gestelde vragen in de schoonmaak 1e druk is een boek van Patrick Stoffer uitgegeven bij Kluwer ... De meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek ... . ISBN 9789013042894 De titel zegt het al: dit boek geeft antwoord op al uw vragen met betrekking tot schoonmaak! Het concept is simpel maar doeltreffend: ruim 140 actuele schoonmaakvragen worden helder en bondig beantwoord. Zoals De meest gestelde vragen in de Schoonmaak behandelt kort en bondig actuele zaken in de schoonmaakbranche. De eerste editie, die zo'n zeven jaar geleden verscheen, was een enorm succes. Het boek voorzag ... De meest gestelde vragen in de schoonmaak door C.M.H. van ... ... . De eerste editie, die zo'n zeven jaar geleden verscheen, was een enorm succes. Het boek voorzag kennelijk in een grote behoefte, en wordt om die reden nu opgevolgd door deze volledig herziene uitgave. Clean Totaal publiceert in diverse artikelen allerlei aspecten die verband houden met de gevolgen van het coronavirus voor de schoonmaak. Hella V...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Stoffer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De meest gestelde vragen in de schoonmaak.pdf

OMSCHRIJVING

De meest gestelde vragen in de schoonmaak 1e druk is een boek van Patrick Stoffer uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013042894 De titel zegt het al: dit boek geeft antwoord op al uw vragen met betrekking tot schoonmaak! Het concept is simpel maar doeltreffend: ruim 140 actuele schoonmaakvragen worden helder en bondig beantwoord. Zoals- Hoe weet ik of een desinfectiemiddel goed is?- Hoe zet men een HACCP-systeem op?- Wat kost certificeren?De eerste editie, die zo'n zeven jaar geleden verscheen, was een enorm succes. In deze volledig herziene uitgave zijn alle hoofdstukken onder de loep genomen en drastisch gewijzigd, herschreven en aangepast naar de huidige wet- en regelgeving. Ook zijn er 4 hoofdstukken toegevoegd: populaire besmettingen, payrolling, buitenlandse werknemers en maincontracting.Het boekje is bedoeld voor de leidinggevenden in de schoonmaak. Zij vinden hierin heldere antwoorden op vragen die spelen in de dagelijkse schoonmaak. Bekijk de inhoudsopgave voor een overzicht van alle vragen!

Wil je het boek lezen?De meest gestelde vragen in de schoonmaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Stoffer. Lezen De meest gestelde vragen in de schoonmaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN