Op Scheppen!

Op Scheppen! - Sandra Alderden | Tiliboo-afrobeat.com

...Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen ... opscheppen - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Opscheppen In een maatschappij waarin de waarde van een mens wordt afgemeten aan zijn prestaties, is opschepperij een normaal verschijnsel. Op jonge leeftijd leren mensen al dat het er in het beroep en privé op aankomt je eigen kunnen op het juiste moment te tonen. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'opscheppen', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Scheppen 1) Componeren 2) Creeren 3 ... op te scheppen - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'opscheppen', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Scheppen 1) Componeren 2) Creeren 3) Formeren 4) Genereren 5) Gestalte geven 6) Graven 7) Halen 8) Lepelen 9) Maken 10) Nieuw vormen 11) Nieuwvormen 12) Onderscheppen 13) Opdelven 14) Opgraven 15) Opscheppen 16) Opstellen 17) Putten 18) Sc...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra Alderden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Op Scheppen!.pdf

OMSCHRIJVING

In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor een tuinbroek. Na het horen van zorgelijke verhalen over de wereldvoedselproductie gaan ze uitvinden of voedsel verbouwen ook anders kan en zo ontdekken ze permacultuur, een regenererende manier van tuinieren. En wat blijkt? Tuinieren en een mindful leven zijn prachtig te combineren. Je kleren worden er alleen wat viezer van. Op Scheppen is doorspekt met humoristische verhalen over Sandra en Santi's ervaringen als beginnende boeren en hun experimenten met de permacultuur technieken. Je leert de basisprincipes van permacultuurtheorie afgewisseld met instructies voor permacultuurprojecten die je in je eigen tuin kunt uitproberen samen met recepten voor (h)eerlijke maaltijden. Een stukje mindfulness wordt aangereikt met informatie over de omstandigheden waarin ons voedsel wordt verbouwd en oefeningen om dieper te kijken. Het is een boek over de liefde voor de natuur en daar willen we graag een toost op uitbrengen: Op Scheppen!

Wil je het boek lezen?Op Scheppen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra Alderden. Lezen Op Scheppen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN