Kind van gescheiden ouders

Kind van gescheiden ouders - Edward Teyber | Tiliboo-afrobeat.com

...d dat een scheiding meemaakt van zijn ouders heeft 2x zoveel kans op het ontwikkelen van problemen in vergelijking met een kind waarvan de ouders bij elkaar zijn ... Het dilemma van een kind van gescheiden ouders ... . Dit is een hoog percentage. Stel je voor: jullie zijn gescheiden en daarmee is er een grotere kans dat je kind problemen krijgt. Een bron van problemen voor kinderen van gescheiden ouders is het niet (of bijna niet) meer zien van de andere ouder. Dit kan grote gevolgen hebben voor het kind. [Zie onder andere de artikelen die we hier kort geleden over publiceerden: Mijn kind wil geen vader meer en Ouderv ... Rechten van het kind (12-18 jaar) bij scheiding | Nieuwe Stap ... . Dit kan grote gevolgen hebben voor het kind. [Zie onder andere de artikelen die we hier kort geleden over publiceerden: Mijn kind wil geen vader meer en Ouderverstoting (PAS) misvormt kinderen - red.] 'Rechten van het kind tussen de 12 en de 16 Als je tussen de 12 jaar en 16 jaar bent dan moeten jouw ouders luisteren naar jouw mening, maar uiteindelijk beslissen zij dingen als: bij wie je gaat wonen, wanneer en hoe vaak je de ouder ziet waar je niet woont etc. Als je ouders er niet uitkomen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward Teyber
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kind van gescheiden ouders.pdf

OMSCHRIJVING

Kind van gescheiden ouders 5e druk is een boek van Edward Teyber uitgegeven bij Ambo. ISBN 9789026317255 'Als ik lief ben, komt pappa misschien wel weer thuis.' 'Als ik zorg dat ik in de problemen kom, dan moeten pappa en mamma wel weer met elkaar gaan praten, en dan komt alles weer goed.' 'Als pappa wegging, zal mamma dan niet ook weggaan?' Waarom voelen kinderen zich verantwoordelijk voor de scheiding van hun ouders? Hoe leg je een scheiding uit aan kinderen? Hoe voed je kinderen (samen) op na de scheiding? In Kind van gescheiden ouders. Kind van de rekening? geeft Edward Teyber specifieke informatie en praktische richtlijnen, zodat ouders hun kinderen kunnen helpen bij de vragen en problemen die door de scheiding worden opgeroepen. Ouders die gaan scheiden moeten bedacht zijn op de typische kinderzorgen in deze ellendige crisis en begrijpen hoe zwaar deze problemen voor hun kinderen wegen. Deze nieuwe editie is geheel up-to-date. Inzichten uit recent onderzoek zijn verwerkt, nieuwe case-studies zijn toegevoegd en de presentatie is sterk verbeterd.

Wil je het boek lezen?Kind van gescheiden ouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward Teyber. Lezen Kind van gescheiden ouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN