Insight guides - Zuid-Afrika

Insight guides - Zuid-Afrika - Insight Guides (Nederlandstali | Tiliboo-afrobeat.com

...uides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities ... Europa - Insight Guides reisgidsen ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. 'Ons' Europa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), of Noorwegen, een van de mooiste landen van Europa. In onze reisgids Noorwegen leest u alles over Oslo, het Mjøsameer, de fjordenkust en de eilanden van Spitsbergen. Ook mooi en iets minder bekend: de Baltische Staten. Gesch ... Reisgids Zuid-Afrika - Insight Guides NL ... . In onze reisgids Noorwegen leest u alles over Oslo, het Mjøsameer, de fjordenkust en de eilanden van Spitsbergen. Ook mooi en iets minder bekend: de Baltische Staten. Geschreven bij Insight guides - Zuid-Afrika. Een overzichtelijk boek zoals alle Insight Guide. Omdat ik een rondreis naar Zuid Afrika ga maken dit boek besteld. Alle highlights van de rondreis kon ik terugvinden in dit boek. L...

INFORMATIE

AUTEUR
Insight Guides (Nederlandstali
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Zuid-Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

Zuid-Afrika is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden. Wildreservaten met de 'Big-5', zon, strand en schitterende landschappen.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit spectaculaire land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de turbulente geschiedenis, de cultuur, natuur en de vele bevolkingsgroepen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis van Kaapstad naar Johannesburg en van de Grote Karoo naar het Kruger Nationaal Park. U maakt kennis met de verbazingwekkende natuur: uitgestrekte graslanden, droge woestijnen, met sneeuw bedekte bergpieken, weelderige kustgebieden en de overvloedige flora en fauna. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Nelson Mandela', 'Kaapse wijnen', De Goudmijnen', 'Olifanten', en 'Traditionele religies'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, safari's, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Zuid-Afrika is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Zuid-Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Insight Guides (Nederlandstali. Lezen Insight guides - Zuid-Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN