Het ketogeen kokosvoedingspatroon

Het ketogeen kokosvoedingspatroon - Bruce Fife | Tiliboo-afrobeat.com

...Ketogeen Kokosvoedingspatroon. Dit revolutionaire afslankprogramma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zowel slank als gezond blijft door het eten van gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen en vetten ... Het ketogeen kokosvoedingspatroon - paperback - Bruce Fife ... ... . Met groot succes heeft het mensen geholpen die leden aan zwaarlijvigheid, diabetes en hart- en vaatziekten, een traag is het Ketogeen Kokosvoedingspatroon. Dit revolutionaire afslankprogramma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zowel slank als gezond blijft door het eten van gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen en vetten. Met groot succes heeft het mensen geholpen die leden aan zwaarlijvigheid, diabetes en hart- en vaatziekten, een traag Koop nu Het ketogeen kokosvoedingspatroon van Bruce Fife bij Boekenwereld. Veilig w ... Het ketogeen kokosvoedingspatroon - Bruce Fife - (ISBN ... ... . Met groot succes heeft het mensen geholpen die leden aan zwaarlijvigheid, diabetes en hart- en vaatziekten, een traag Koop nu Het ketogeen kokosvoedingspatroon van Bruce Fife bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en be...

INFORMATIE

AUTEUR
Bruce Fife
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het ketogeen kokosvoedingspatroon.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek worden veel mythen en misvattingen over vet en afslanken aan de kaak gesteld en wordt uitgelegd waarom vetarme diëten niet werken.Onthuld wordt het allernieuwste toponderzoek naar een van 's wereldsopwindendste afslankhulpmiddelen - kokosolie - en hoe je dat kunt gebruikenom je stofwisseling te versterken, je energie te verhogen, jeschildklierwerking te verbeteren en onwenselijk gewicht kwijt te raken.Je kunt genieten van machtige, volvette voeding zonder calorieën te hoeventellen of honger te lijden. Het geheim is een vetrijk, ketogeenvoedingspatroon. Ons lichaam heeft vet nodig voor een optimale gezondheiden om op een veilige en natuurlijke manier af te vallen.Vetarme diëten zijn in de afgelopen vijftig jaar heel sterk gepromoot, en we zijn nu dikker dan ooit. Er is duidelijk iets mis met de vetarme benadering van afslanken. Er bestaat een betere oplossing voor de obesitasepidemie, en die oplossing is het Ketogeen Kokosvoedingspatroon.Dit revolutionaire afslankprogramma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zowel slank als gezond blijft door het eten van gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen en vetten. Met groot succes heeft het mensen geholpen die leden aan zwaarlijvigheid, diabetes en hart- en vaatziekten, een traag werkende schildklier, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte en vele andere aandoeningen.In dit boek ontdek je o.a.:* Waarom je vet nodig hebt om vet kwijt te raken.* Hoe je af kunt vallen zonder honger te krijgen of je ellendig te voelen.* Hoe je eetbuien kunt voorkomen.* Welke vetten goed zijn voor je gezondheid en welke niet (laat je verrassen!).* Hoe je je schildklierwerking kunt herstellen.* Hoe je op je ideale gewicht kunt komen en blijven.* Welke voedingsmiddelen je echt moet vermijden.Over de schrijverBruce Fife is natuurarts, schrijver, spreker en gediplomeerdvoedingsdeskundige. Hij heeft meer dan twintig boekengeschreven. De meeste over kokosvet. Zodoende wordt er ookwel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemenvelen hem respectvol dokter Coconut.

Wil je het boek lezen?Het ketogeen kokosvoedingspatroon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruce Fife. Lezen Het ketogeen kokosvoedingspatroon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN