Geschiedenis Van De Westerse Filosofie

Geschiedenis Van De Westerse Filosofie - B. Russell | Tiliboo-afrobeat.com

...hiedenis van de westerse filosofie heeft betrekking op de filosofische tradities van de westerse wereld ... Russell, Bertrand - Geschiedenis westerse filosofie (1984 ... ... .Hiermee wordt van oudsher Europa bedoeld en later kwam de Nieuwe Wereld met Noord-en Zuid-Amerika daarbij. De westerse filosofie begon vorm te krijgen vanaf de zevende eeuw voor het begin van de gangbare jaartelling en is voor een belangrijk deel geworteld in de cultuur van het ... Geschreven bij Geschiedenis van de westerse filosofie. Dit boek is geschreven door Bertrand Russell, de man die zich verdiepte in de grondslagen van de wisk ... De geschiedenis van de filosofie - NRC Webwinkel ... . Dit boek is geschreven door Bertrand Russell, de man die zich verdiepte in de grondslagen van de wiskunde. Hij is zelf een filosoof die zijn sporen wel verdiend heeft, en dus de ideale man die je een inleiding kan geven in de filosofie. Geschiedenis van de westerse filosofie (History of western philosophy) is een boek uit 1945 van de Britse filosoof Bertrand Russell.Het biedt een overzicht van de westerse filosofie vanaf de presocraten tot beg...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Russell
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis Van De Westerse Filosofie.pdf

OMSCHRIJVING

Geschiedenis van de westerse filosofie is een van de belangrijkste werken, en zeker het meest bekende, van de Engelse wiskundige en filosoof Bertrand Russell. In een heldere stijl beschrijft Russell de ontwikkeling van het Europese denken, niet als geïsoleerd verschijnsel, maar gezien in samenhang met maatschappelijke ontwikkelingen, vanaf de oudste Griekse natuurfilosofen tot de pragmatisten en de wiskundige filosofen van de twintigste eeuw. Het is een boek van buitengewone kwaliteit, dat zich niet alleen laat lezen als een boeiend verhaal maar, met behulp van het uitvoerige register, ook kan worden gebruikt als naslagwerk. Ieder hoofdstuk vormt bovendien een afgerond geheel. Al onmiddellijk na het verschijnen werd het, zowel in de Verenigde Staten als in Europa, als een klassiek werk beschouwd, waarvan in de loop der jaren vele herdrukken verschenen zijn. Ter gelegenheid van het verschijnen van de dertiende druk van de Nederlandse editie is de vertaling, waar dat wenselijk leek, herzien.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis Van De Westerse Filosofie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Russell. Lezen Geschiedenis Van De Westerse Filosofie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN