Fotograferen met een Sony-camera

Fotograferen met een Sony-camera - Joke Beers-Blom | Tiliboo-afrobeat.com

...aferen met een Sony-camera (Hardcover). Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera ... 10 tips voor het fotograferen met een drone | CameraNU.nl ... . Na de aanschaf van... Fotograferen met een Sony-camera Als fotograaf benut u zeker als u pas begint niet alle mogelijkheden van de camera. Na de aanschaf van een mooie Sony-systeemcamera of -spiegelreflexcamera vallen de resultaten vaak tegen. Meestal is de oorzaak een gebrek aan kennis; de camera wordt op... Fotograferen met een Sony-camera. Nieuw van uitgeverij Van Duuren Media is het boek Fotograferen met een Sony-camera (IS ... Fotocursus voor Sony camera's. Kijk Snel Verder.... ... ... Fotograferen met een Sony-camera. Nieuw van uitgeverij Van Duuren Media is het boek Fotograferen met een Sony-camera (ISBN 9789059408876). In dit boek van auteur Joke Beers-Blom staat het fotograferen met een systeem- of spiegelreflexcamera met verwisselbare objectieven van Sony centraal. Het boek Fotograferen met een Sony camera richt zich met name op gebruikers ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Beers-Blom
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fotograferen met een Sony-camera.pdf

OMSCHRIJVING

Als fotograaf benut u, zeker als u pas begint, niet alle mogelijkheden van de camera. Na de aanschaf van een mooie Sony-systeemcamera of -spiegelreflexcamera vallen de resultaten vaak tegen. Meestal is de oorzaak een gebrek aan kennis; de camera wordt op de automaat gezet en blijft daarop staan. Dat is heel jammer, want juist de handmatige en semi-handmatige instellingen, de creatieve modi, bieden oneindig veel creatieve mogelijkheden die kunnen resulteren in prachtige foto's. Dit boek richt zich met name op gebruikers van Sony-systeem- en -spiegelreflexcamera's met verwisselbare objectieven. Het is voor een groot deel ook prima geschikt voor gebruikers van andere Sony-camera's. In acht hoofdstukken maakt u kennis met verschillende onderdelen van de digitale fotografie. De auteur gaat eerst dieper in op de belangrijkste Sony-apparatuur en -accessoires, vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Hierna focussen de hoofdstukken zich op compositie en de meest toegepaste onderwerpen: landschappen, flora en fauna en mensen. U krijgt tips en een overzicht van alle mogelijkheden aan de hand van voorbeelden die u wellicht veel foto-inspiratie zullen opleveren.

Wil je het boek lezen?Fotograferen met een Sony-camera in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Beers-Blom. Lezen Fotograferen met een Sony-camera Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN