Reteaming

Reteaming - B. Furman | Tiliboo-afrobeat.com

...t these two videos, the short one (2 min) where Ben Furan explains briefly in Swedish what ReTeaming is (with English and Finnish subtitles) and the longer one (10 min) where Maiju Ahola interviews Ben about ReTeaming in English (with English subtitles) ... Lyhytterapiainstituutti ... . Reteaming 1e druk is een boek van Ben Furman uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418251 Reteaming. Veranderen door samenwerken Ben Furman en Tapani Ahola hebben vele jaren ervaring met het begeleiden van mensen, het coachen van teams en het adviseren van organisaties volgens de principes van de oplossingsgerichte psychologie. Reteaming is een oplossingsgerichte, stapsgewijze procedure voor het versterken van de m ... Wat is reteaming? - betterday ... . Reteaming is een oplossingsgerichte, stapsgewijze procedure voor het versterken van de m...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Furman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Reteaming.pdf

OMSCHRIJVING

Reteaming 1e druk is een boek van Ben Furman uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418251 Reteaming. Veranderen door samenwerkenBen Furman en Tapani Ahola hebben vele jaren ervaring met het begeleiden van mensen, het coachen van teams en het adviseren van organisaties volgens de principes van de oplossingsgerichte psychologie. In de jaren negentig hebben zij daarvoor een systematische methode ontwikkeld die zij reteaming noemen. Reteaming is een oplossingsgerichte, stapsgewijze procedure voor het versterken van de motivatie en het sturen van veranderingsprocessen op basis van samenwerking. Met deze methode kunnen individuele personen, maar ook teams en hele organisaties, geholpen worden bij het oplossen van problemen en het tot stand brengen van gewenste veranderingen. Tot dusver is het volgen van een trainingseminar over reteaming de enige manier geweest om reteaming te leren. Maar met het uitbrengen van dit boek worden de ins en outs van de methode toegankelijk voor iedereen die graag wil leren hoe de principes van de oplossingsgerichte psychologie kunnen worden toegepast om de motivatie te versterken, een vorm van samenwerking op te bouwen, problemen op te lossen, veranderingsprocessen te sturen en doelen te bereiken. Ben Furman is psychiater, Tapani Ahola is sociaalpsycholoog. Beiden geven zij trainingen aan therapeuten, coaches en managers om hen met de oplossingsgerichte psychologie vertrouwd te maken. In de loop der jaren hebben zij een aantal creatieve toepassingen van de oplossingsgerichte psychologie ontwikkeld.

Wil je het boek lezen?Reteaming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Furman. Lezen Reteaming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN