Praktisch Belastingrecht 2019-2020

Praktisch Belastingrecht 2019-2020 - C.J.M. Jacobs | Tiliboo-afrobeat.com

...h Belastingrecht 2019-2020 Theorieboek (Paperback) ... Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2018-2019 - Noordhoff ... . Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Praktisch Belastingrecht 2019-2020 Theorieboek, geschreven door C.J.M. Jacobs. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over tentamenstof, belastingrecht, duidelijk, verplicht, belasting, belastingwetten, fiscaal & fiscaal recht. Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een ... Bureau ISBN - Praktisch Belastingrecht | 2019-2020 ... . Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe wereld van het Nederlandse belastingrecht. De vraagstukk...

INFORMATIE

AUTEUR
C.J.M. Jacobs
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch Belastingrecht 2019-2020.pdf

OMSCHRIJVING

Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe wereld van het Nederlandse belastingrecht. De vraagstukken zijn in dit opgavenboek, net als in het theorieboek, verdeeld in aparte hoofdstukken over de Algemene wet inzake rijksbelastingen en de heffingswetten loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Ieder hoofdstuk bevat een aantal meerkeuzevragen en open vraagstukken. Alle opgaven zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving per 1 januari 2019.Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.praktischbelastingrecht.nl. Studenten kunnen hier perhoofdstuk oefenen met het maken van diverse meerkeuze en open vragen, begrippen trainen en video's kijken dieuitleg geven over het Nederlandse belastingrecht. Ook de uitwerkingen van de vraagstukken uit dit opgavenboek zijnin deze digitale leeromgeving te vinden.

Wil je het boek lezen?Praktisch Belastingrecht 2019-2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.J.M. Jacobs. Lezen Praktisch Belastingrecht 2019-2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN