Mijn verhaal

Mijn verhaal - Roger Daltrey | Tiliboo-afrobeat.com

...erhaal biedt jou de mogelijkheid om eindelijk eens jouw verhaal te vertellen ... bol.com | Mijn verhaal, Michelle Obama | 9789048840762 ... ... . Jij bent niet de enige die een verhaal met zich meedraagt en dit graag eens zou willen delen. Maar je durft het niet. Je bent bang voor de reacties van de mensen om je heen. Misschien schaam je je. Mijn verhaal voert ons door de bescheiden keukens in Iowa en de balzaal van Buckingham Palace, door momenten van verbijsterende droefenis en verbazingwekkende veerkracht. Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijk ... Ontdek mijn verhaal - NGV ... . Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijkheid die ernaar streeft oprecht te blijven en haar persoonlijke kracht en stem in dienst te stellen van hogere idealen. mijn verhaal . Begin 2004 had ik klachten .Was heel moe vreselijk verkouden en erge pijn in mijn zij en erg misselijk en overgeven. Uiteindelijk naar de dokter gegaan en die stuurde me door naar het ziekenhuis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Daltrey
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

De frontman van The Who vertelt hoe hij vanuit het niets opklom tot rock-'n-rollmegasterRoger Daltrey is de stem van The Who, een van de grootste bands aller tijden. Hij werd in maart 1944 geboren, op het hoogtepunt van de Londen Blitz. Hij vocht zich (letterlijk) door armoede en zijn schooltijd. Op zijn zeventiende, in 1961, stelde hij de band samen die later The Who zou worden.In zijn autobiografie brengt Daltrey de bekende verhalen over The Who – het stukslaan van instrumenten, de onderlinge strijd, de capriolen van Keith Moon – opnieuw tot leven. Te midden van alle muziek en wanorde, de drugs, de vroegtijdige overlijdens en de gesloopte hotelkamers is Daltrey de perfecte gids: (relatief) nuchter, opmerkzaam en vastbesloten om The Who groter dan groot te maken. Dit boek is niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar ook de definitieve biografie van The Who.

Wil je het boek lezen?Mijn verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Daltrey. Lezen Mijn verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN