Insight guides - Costa Rica

Insight guides - Costa Rica - Insight Guides (Nederlandstali | Tiliboo-afrobeat.com

...t Guide Costa Rica is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids ... Insight Guides Tour Operator? - Costa Rica Forum - Tripadvisor ... . Toon meer Toon minder. Recensie(s) De tweede Nederlandstalige editie van deze reisgids over Costa Rica blinkt uit in fotografie en de beschrijvingen van het land. Insight Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities. Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Insight Guide Costa Rica ... Travel guidebooks | Print and digital ... - Insight Guides ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Insight Guide Costa Rica. Costa Rica heeft veel meer te bieden dan hagelwitte stranden, tropische bossen en de karakteristieke bananen- en koffieplantages. Met recht heeft Costa Rica zich een reputatie als paradijs voor ecotoeristen verworven, maar eige...

INFORMATIE

AUTEUR
Insight Guides (Nederlandstali
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Costa Rica.pdf

OMSCHRIJVING

Costa Rica heeft veel meer te bieden dan hagelwitte stranden, tropische bossen en de karakteristieke bananen- en koffieplantages. Met recht heeft Costa Rica zich een reputatie als paradijs voor ecotoeristen verworven, maar eigenlijk is het de ideale bestemming voor iedereen. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige land.In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis, cultuur, flora en fauna, bevolking en de keuken van Costa Rica.Het tweede gedeelte neemt u mee op reis. Van de hoofdstad San José naar de groene en vruchtbare Centrale Vallei. Vandaar naar het helderblauwe water aan de Caribische kust en vervolgens op zoek naar het spectaculaire vogelleven in het oerwoud. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over de 'De quetzal', 'Zeeschildpadden', en de 'Vurige bergen'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Costa Rica is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Costa Rica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Insight Guides (Nederlandstali. Lezen Insight guides - Costa Rica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN