Het beste van het koren - Deel 1

Het beste van het koren - Deel 1 - Watchman Nee | Tiliboo-afrobeat.com

...e van het koren - Deel 1 (Paperback). Van Watchman Nee zijn in totaal ongeveer vijfenzeventig boeken verschenen in de Engelse taal ... Uitgeverij Maatkamp ... . Het zou... Het beste van het koren - Deel 1. Van Watchman Nee zijn in totaal ongeveer vijfenzeventig boeken verschenen in de Engelse taal. Het zou onbegonnen werk... Het beste van het koren - deel 1. Watchman Nee. Van Watchman Nee zijn in totaal ongeveer vijfenzeventig boeken verschenen in de Engelse taal. Het zou onbegonnen werk zijn om al deze werken in het Nederlands uit te geven, en daarom is gekozen voor de uitgave van een comp ... PDF ePUB - Het beste van het koren - Deel 1 | BANK72 PDF ... . Het zou onbegonnen werk zijn om al deze werken in het Nederlands uit te geven, en daarom is gekozen voor de uitgave van een compilatie met Het beste van het koren - Deel 3 (Paperback). Van Watchman Nee zijn in totaal ongeveer vijfenzeventig boeken verschenen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Watchman Nee
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het beste van het koren - Deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

Van Watchman Nee zijn in totaal ongeveer vijfenzeventig boeken verschenen in de Engelse taal. Het zou onbegonnen werk zijn om al deze werken in het Nederlands uit te geven, en daarom is gekozen voor de uitgave van een compilatie met excerpten uit al zijn gepubliceerde werken. De Engelse serie bestaat uit twee delen, de Nederlandse uit drie delen. Iets minder dan de helft van het materiaal in deze serie is nu voor het eerst in het Nederlands verschenen. Wie een goed beeld wil krijgen van de visie van Watchman Nee op vrijwel alle onderwerpen van het christelijk geloof, zal in deze serie een goede hulp vinden.De Chinese evangelist en bijbelleraar Watchman Nee (overleden in 1972) zat tientallen jaren gevangen vanwege zijn geloof. Maar dat kon hem niet monddood maken. Zijn boeken en op schrift gestelde toespraken vonden hun weg over heel China. Daarna over de hele wereld, in vele vertalingen. Nog steeds spreken ze tot het hart van velen.

Wil je het boek lezen?Het beste van het koren - Deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Watchman Nee. Lezen Het beste van het koren - Deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN