Winterreis met Joël

Winterreis met Joël - Leni Saris | Tiliboo-afrobeat.com

...reis met Joel. Het tweede drieluik over de familie Prinsen ... Winterreis met Joel (e-Book) - Leni Saris | Boeken.com ... . Het derde boek in deze bundel, tevens het zesde boek in de serie, is Winterreis met... Winterreis met Joel (Paperback). Winterreis met Joel. Helena Barbara Wilhelmina (Leni) Saris (Rotterdam, 23 september 1915 - Rotterdam, 9 december 1999) was een Nederlandse schrijfster van meisjesboeken. Lees „Winterreis met Joel" door Leni Saris verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het tweede drieluik over de familie Prinsen. Het derde b ... 9789036430760 | Winterreis met Joël Grote Letter ... ... . Het tweede drieluik over de familie Prinsen. Het derde boek in deze bundel, tevens het zesde boek in de serie, is Winter... Winterreis met Joël € 25,00 incl. btw De wat cynische journalist Joël Laets is de...

INFORMATIE

AUTEUR
Leni Saris
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Winterreis met Joël.pdf

OMSCHRIJVING

De wat cynische journalist Joël Laets is de zoon van Jerome en Lorraine Laets uit de 5 eerdere boeken van dezelfde schrijfster. Hij geeft niets om de familietraditie dat andere mensen geholpen worden, tot hij de schuwe Lauri Silverberg ontmoet. Zij is op de vlucht voor haar familie en Joël zet alles op alles om haar te helpen en voor zich te winnen. Na de nodige verwikkelingen en zelfs een moordaanslag lukt dit.Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Zij schreef meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht.

Wil je het boek lezen?Winterreis met Joël in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leni Saris. Lezen Winterreis met Joël Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN