Transformeren om te overleven in de zorg

Transformeren om te overleven in de zorg - Pieter Van Herck | Tiliboo-afrobeat.com

...sformeren om Te overleven in De zorg Professor Dominique Vandijck, Zorginnovatie en Gezondheidseconomie, UHasselt Stefan Van Eeckhout, zorgstrateeg Zorgbedrijf Antwerpen Dr ... Transformeren om te overleven in de zorg - Pieter Van Herck ... . Jan Van Emelen, MACX Jean-Marie Vanhove, Inclusief Consulting vof Dr. Walter Verbrugghe, senior staflid intensieve zorg, UZA Professor Pascal Verdonck, algemeen directeur AZ Maria Middelares Een nieuwe benadering van de gezondheidszorg dringt zich op. Transformeren om te overleven in de zorg bekijkt de uitdagingen die de vernieuwingen in de zorg met zich meebrengen en zoomt in op de mogelijkheden die ze bieden. Transfo ... Transformeren om te overleven in de zorg - Pieter Van ... ... . Transformeren om te overleven in de zorg bekijkt de uitdagingen die de vernieuwingen in de zorg met zich meebrengen en zoomt in op de mogelijkheden die ze bieden. Transformeren om te overleven in de zorg EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. healthcare in het nieuwe tijdpe...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Van Herck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Transformeren om te overleven in de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

De toekomst van onze gezondheidszorg onder de loep;;;Uitdagingen en mogelijkheden voor iedereen binnen de zorg Technologische ontwikkelingen bepalen steeds meer op welke manier we onze gezondheid benaderen. Smartphones, smartwatches en andere wearables slaan onze hartslag op, kunnen onze stress meten, volgen onze slaappatronen op ... Tegelijkertijd wordt zorgverlening in ons land veeleisender en complexer. Een nieuwe benadering van de gezondheidszorg dringt zich op. Transformeren om te overleven in de zorg bekijkt de uitdagingen die de vernieuwingen in de zorg met zich meebrengen en zoomt in op de mogelijkheden die ze bieden. Hoe kunnen we knelpunten omzetten in opportuniteiten? Hoe kunnen welvaart, gezondheid en welzijn hand in hand groeien? Van nieuwe beeldvormingstechnologie en mHealth over het potentieel van sociale media en big data tot de opkomst van een adaptief, lerend zorgsysteem: dit boek vormt een kritische reflectie van de moderne gezondheidszorg in Vlaanderen en biedt een gids voor iedereen die begaan is met de toekomst van de zorg.

Wil je het boek lezen?Transformeren om te overleven in de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Van Herck. Lezen Transformeren om te overleven in de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN