Rotte appel

Rotte appel - Lia van Nuys | Tiliboo-afrobeat.com

...kwoorden en uitdrukkingen bevatten `rotte appel` de rotte appels uit de mand halen (=de minder getalenteerde personen wegsturen, de minder goede dingen sorteren van de goede dingen); eén rotte appel in de mand, maakt al het gave fruit te schand (=Als één persoon uit een groep zich misdraagt, wordt de hele groep erop aangekeken ... Rotte appel | Lia Nuys - Doorbraak winkel ... ./ Een negatieve beïnvloeding van één persoon kan vele ... Een rotte appel leeft van negativiteit en hij zal er alles aan doen om de ander daarin mee te nemen. Als je er helemaal van overtuigd bent dat er in jouw team een rotte appel zit dan is het niet moeilijk om te beslissen wat je ermee moet doen. Rotte appels zijn van overal en van alle tijden. Die gedachte kwam in me op toen ik deze week het proces volgde van de al eerder voor verkrachting veroordeelde Gökmen T., de man die v ... Ondernemers maken samen iets moois van 'rotte appel' in ... ... . Als je er helemaal van overtuigd bent dat er in jouw team een rotte appel zit dan is het niet moeilijk om te beslissen wat je ermee moet doen. Rotte appels zijn van overal en van alle tijden. Die gedachte kwam in me op toen ik deze week het proces volgde van de al eerder voor verkrachting veroordeelde Gökmen T., de man die v...

INFORMATIE

AUTEUR
Lia van Nuys
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Rotte appel.pdf

OMSCHRIJVING

Met de verdrinkingsdood van Victor verliest galeriehoudster Sonja haar man, journaliste Marleen haar minnaar en aannemer Caspar zijn broer. De oorzaak van het fatale ongeluk is duister. De hoofdpersonen proberen elk op hun manier te leven met het verlies, maar in het mooie Zuid-Limburgse land draaien zij om elkaar heen in een spanningsveld van complexe gevoelens. De spanning stijgt tijdens een midwinterfeest op de magische heksenheuvel, want daar zal het gifgroene monster dat jaloezie heet zijn vernietigende werk moeten voltooien.Lia van Nuys is na haar journalistieke loopbaan teruggekeerd naar haar geboortestad Heerlen. Rotte Appel is haar tweede roman. Als journalist had zij al een aantal non-fictie boeken gepubliceerd voordat met Storm voor de Stilte haar eerste roman verscheen. Liefde en dood, jaloezie en moord, zijn ook in Rotte Appel de centrale thema's. Het is de vraag in hoeverre mensen in staat zijn voor zichzelf moord te rechtvaardigen.Rotte Appel is een geheel zelfstandig verhaal, dat niettemin naadloos aansluit bij Storm voor de Stilte.

Wil je het boek lezen?Rotte appel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lia van Nuys. Lezen Rotte appel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN