Het basisschoolboek

Het basisschoolboek - Jacqueline Wouda | Tiliboo-afrobeat.com

...sisschoolboek 3e editie Alles wat je leert op school in één boek Van spelling tot breuk, van Azië tot Napoleon, van waterhuis tot stroomkring en van voorrangskruising tot How do you do ... Hét Basisschoolboek voor ouders by Veen Bosch & Keuning ... ... . Duidelijk uitgelegd met voorbeelden, illustraties en kaarten. Met begrippenlijsten en trefwoordenregister. Het basisschoolboek is een top boek. Ik leer voor juf en hierbij moeten we vaak lessen voorbereiden en een werkstuk maken over de les. Hierbij is dit boek echt een heel erg handig boek. Je hoeft het er alleen maar bij te pakken en je bent al voor de helft klaar! Ideaal.. Het basisschoolboek. En dan gaat je kind naar de ... bol.com | Het Basisschoolboek, J. Boels | 9789077990063 ... ... . Hierbij is dit boek echt een heel erg handig boek. Je hoeft het er alleen maar bij te pakken en je bent al voor de helft klaar! Ideaal.. Het basisschoolboek. En dan gaat je kind naar de basisschool!Antwoorden op alle vragen die je als ouder hebt over de basisschool.Als je een ouder vraagt... Het Bas...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacqueline Wouda
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het basisschoolboek.pdf

OMSCHRIJVING

En dan gaat je kind naar de basisschool!Antwoorden op alle vragen die je als ouder hebt over de basisschool.Als je een ouder vraagt hoe het met de kinderen op school gaat, is het antwoord vaak `zijn gangetje . Maar als je even doorvraagt, blijkt dat iedereen met vragen worstelt over school. Is dit wel de juiste school voor mijn kind? Waarom moet mijn kleuter al letters leren? Waarom komt mijn kind niet mee in de klas? Doe ik als ouder genoeg op school? Alles wat op het schoolplein niet aan bod komt, wordt uitgebreid besproken in Hét Basisschoolboek,onmisbaar voor elke ouder met schoolgaande kinderen.

Wil je het boek lezen?Het basisschoolboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacqueline Wouda. Lezen Het basisschoolboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN