Designobjecten om zelf te maken

Designobjecten om zelf te maken - Christopher Stuart | Tiliboo-afrobeat.com

...objecten om zelf te maken (Paperback). Aan de hand van dertig ontwerpen van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld laat Designobjecten om ... Om zelf te maken: de perfecte zomerjurk ... ... In 'Designobjecten om zelf te maken' staan dertig spiksplinternieuwe ontwerpen van toonaangevende ontwerpers/makers uit de hele wereld. Het laat zien hoe je met behulp van eenvoudige technieken unieke designmeubelen maakt met hedendaagse ontwerpen die gemakkelijk zijn uit te voeren met gewone materialen die in de plaatselijke doe-het-zelfzaak zijn te vinden. "Designobjecten om zelf te maken 2" bevat hedendaagse ontwerpen die gemakkelijk zijn uit te voeren met gewone materialen die je in de plaatse ... Designobjecten om zelf te maken 2 - epo.be ... . "Designobjecten om zelf te maken 2" bevat hedendaagse ontwerpen die gemakkelijk zijn uit te voeren met gewone materialen die je in de plaatselijke doe-het-zelfzaak kunt vinden. Van eettafels, stoelen en lampen tot slaapkamermeubels, kasten en een buitenkeuken. Het boek laat zien hoe je de ontwerpen aan je eigen smaak k...

INFORMATIE

AUTEUR
Christopher Stuart
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Designobjecten om zelf te maken.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van dertig ontwerpen van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld laat Designobjecten om zelf te maken zien hoe je met behulp van eenvoudige technieken verbluffende designobjecten in elkaar kunt zetten. Alle projecten zijn gemakkelijk uit te voeren met gewone materialen die je in de plaatselijke doe-het-zelfzaak kunt vinden.Het boek bevat niet alleen ontwerpen voor zit- en opbergmeubels, maar ook blauwdrukken om je eigen bed, klerenkast, lamp en tuinmeubel te maken. Elk project wordt geïllustreerd met tekeningen, en de bouw van elk object wordt uitgelegd aan de hand van korte, gemakkelijk te volgen instructies. Of je nu vanaf nul begint of bestaande ontwerpen aanpast, met dit boek kun je unieke designobjecten vervaardigen tegen een fractie van de gewone kosten. Een kroonluchter van Lindsey Adelman, een ultrageleidend tafeltje ontworpen door Paul Loebach, of een stoel en kruk door Luca Buttafava en Alessandro Confalonieri voor Recession Design, het ligt ineens allemaal binnen handbereik.

Wil je het boek lezen?Designobjecten om zelf te maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christopher Stuart. Lezen Designobjecten om zelf te maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN