BACK! Het Duitse bakboek

BACK! Het Duitse bakboek - Marijne Thomas, Liesbeth Thomas | Tiliboo-afrobeat.com

...in het boek bladeren (en alvast wat recepten zien) op de website Aagje Blok ... Proeverij BACK! - Het Duitse bakboek - Oozo.nl ... . Doe dat echt even. Het moet wel heel raar lopen als je na dat bladeren het boek niet op je verlanglijstje zet. Hulde voor dit fijne boek! BACK! Het Duitse bakboek - Marijne & Liesbeth Thomas - ISBN 9789082214918 - Uitgeverij Aagje Blok - €25,- BACK! Het Duitse bakboek herbergt meer dan 75 maakbare recepten, zoet én hartig. Van Bienenstich tot Zwiebelkuchen - je vindt het in BACK! Also: mouwen op ... BACK! Het Duitse bakboek PDF Online ... . Van Bienenstich tot Zwiebelkuchen - je vindt het in BACK! Also: mouwen opgestroopt, garde in de aanslag… los geht's! BACK! Het Duitse bakboek is het derde boek Marijne & Liesbeth Thomas, twee zussen met een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. BACK! Het Duitse bakboek herbergt meer dan 75 maakbare recepten, zoet én hartig. Van Bienenstich tot Zwiebelkuchen - je vindt het in BACK! Also: mouwen opgestroop...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijne Thomas, Liesbeth Thomas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
BACK! Het Duitse bakboek.pdf

OMSCHRIJVING

Wie ooit in Duitsland is geweest, weet dat de gemiddelde Duitse bakkerij werkelijk alles te bieden heeft waar het hart maar van kan dromen. Bienenstich, Schwarzwälder-Kirschtorte, Kartoffelbrot of Käsekuchen... het lekkers dat Duitse bakkers, konditors en thuisbakkers (en hun Duitstalige buren!) produceren, is onweerstaanbaar. Hoogste tijd dus voor een Duits bakboek, boordevol makkelijke recepten om al dat heerlijks zelf te maken. BACK! Het Duitse bakboek herbergt meer dan 75 maakbare recepten, zoet én hartig. Van Bienenstich tot Zwiebelkuchen – je vindt het in BACK! Also: mouwen opgestroopt, garde in de aanslag… los geht’s!BACK! Het Duitse bakboek is het derde boek Marijne & Liesbeth Thomas, twee zussen met een oog voor kookboeken en een neus voor lekkers. Met twee benen op Nederlandse bodem en twee op Moezelgrond rekenden ze in hun eerdere boeken KOCH! Duitse keuken anno nu en KOCH! De Duitse vegetarische keuken definitief af met de aloude clichés rond Duits eten.

Wil je het boek lezen?BACK! Het Duitse bakboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijne Thomas, Liesbeth Thomas. Lezen BACK! Het Duitse bakboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN