The Century Trilogie2 - Nacht van het kwaad

The Century Trilogie2 - Nacht van het kwaad - Ken Follett | Tiliboo-afrobeat.com

...hreven bij The Century Trilogie 2 - Nacht van het kwaad ... Boekwinkeltjes.nl ... . Na het eerste deel in 4 dagen uitgelezen te hebben, wachtte ik vol spanning op het vervolg. Zo verrassend over gebeurtenissen met personen over de hele wereld en met de fantastische verhaallijnen las ik het vervolg met een behoorlijke teleurstelling. Geschreven bij The Century Trilogie 2 - Nacht van het kwaad. Na het eerste deel in 4 dagen uitgelezen te hebben, wachtte ik vol spanning op het vervolg. Zo verrassend over gebeurtenissen met personen over d ... bol.com | Century artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Zo verrassend over gebeurtenissen met personen over de hele wereld en met de fantastische verhaallijnen las ik het vervolg met een behoorlijke teleurstelling. Nacht van het kwaad. 1933. Terwijl het Derde Rijk aan een sluipende opmars begint, proberen vijf met elkaar vervlochten families zich staande te houden in de schaduw van gebeurtenissen die de werel...

INFORMATIE

AUTEUR
Ken Follett
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
The Century Trilogie2 - Nacht van het kwaad.pdf

OMSCHRIJVING

1933. Terwijl het Derde Rijk aan een sluipende opmars begint, proberen vijf met elkaar vervlochten families zich staande te houden in de schaduw van gebeurtenissen die de wereld voorgoed zullen tekenen. De jonge Carla von Ulrich probeert zich op haar eigen manier te verzetten tegen het opkomende nazisme. De Amerikaanse broers Woody en Chuck Dewar vechten elk voor een betere wereld, de een vanuit het politieke wespennest van Washington, de ander vanuit een bloedovergoten oerwoud in de Stille Oceaan. De Engelse Lloyd Williams merkt tijdens de Spaanse Burgeroorlog dat hij niet alleen tegen het fascisme, maar ook tegen het communisme zal moeten vechten. Daisy Peshkov probeert koste wat kost een beter plekje op de Amerikaanse sociale ladder te vinden. En haar Russische neef Volodya verovert een positie bij de geheime dienst die een aanzet zal geven voor een heel andere oorlog.

Wil je het boek lezen?The Century Trilogie2 - Nacht van het kwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ken Follett. Lezen The Century Trilogie2 - Nacht van het kwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN