Spionnenpakket

Spionnenpakket - Daniel Silva | Tiliboo-afrobeat.com

...enpakket. Daniel Silva - Paperback / softback - 480 pagina's ... Zonder genade - Harlequin.nl ... . Details Als het bekendste lid van het Engelse koningshuis in haar luxejacht wordt opgeblazen door een bom, wendt de Britse inlichtingendienst zich in De Engelse spion tot de enige man die haar moordenaar kan opsporen: kunstrestaurateur en meesterspion Gabriel Allon. Kinderfeestjes thuis voor binnen of buiten. Tijdens het kinderfeestje thuis gaan kinderen een missie volbrengen met hulp van een geheim agent. Spionnenpakket door Daniel Silva, EAN 9789402705492. Let o ... LOI Kidzz geeft Gratis spionnenpakket en toetsenbord weg ... . Spionnenpakket door Daniel Silva, EAN 9789402705492. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Het spionnenpakket | ISBN 9789402705492 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Spionnenpakket va...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Silva
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Spionnenpakket.pdf

OMSCHRIJVING

Als het bekendste lid van het Engelse koningshuis in haar luxejacht wordt opgeblazen door een bom, wendt de Britse inlichtingendienst zich in De Engelse spion tot de enige man die haar moordenaar kan opsporen: kunstrestaurateur en meesterspion Gabriel Allon.In 'De roof' is Gabriel Allon in Venetië als hij een oproep van de Italiaanse politie krijgt. Julien Isherwood, eenexcentrieke Londense kunsthandelaar, dacht bij een bezoek aan het Comomeer een potentiële cliënt te treffen. In plaats daarvan vond hij een op gruwelijke wijze vermoorde man… Kan Allon zijn vriend vrijpleiten?Vier maanden na de dodelijkste aanslag op Amerikaans grondgebied sinds 9/11, is Londen het nieuwe doelwit vanIS. Een reeks bomaanslagen laat een spoor van vernieling achter. In Het huis der spionnen raakt Gabriel Allon bij dezaak betrokken. Slaagt hij erin om het meesterbrein achter de aanslagen te ontmaskeren?

Wil je het boek lezen?Spionnenpakket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Silva. Lezen Spionnenpakket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN