Onbekende verten

Onbekende verten - Greetje van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

... Verten (Hardcover). Zolang ze getrouwd zijn vormen varkens een onderdeel van het leven van Gijsbert en Aafke van de Noordzij ... De onbekende verten van drummer Vinsent Planjer - Jazznu.com ... . Voor hun... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,13 MB BESTANDSNAAM Onbekende Verten.pdf PUBLICEER DATUM september 2004 SCHRIJVER Greetje van den Berg ISBN 9789059770164 Onbekende verten Auteur: Greetje van den Berg Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je review achter!. Bestellen. Dit boek kopen? Zoek naar dit boek online: 'Onbekende verten' door Greetje van den Berg - Onze prijs: €26,00 - Vandaag vo ... Onbekende verten | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Dit boek kopen? Zoek naar dit boek online: 'Onbekende verten' door Greetje van den Berg - Onze prijs: €26,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel Onbekende verten van Greetje van den Berg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Onbekende verten. Jaar uitgave 2004 ISBN 9059770161 Serietitel VCL-serie. Zolang ze getrouwd zijn vormen vark...

INFORMATIE

AUTEUR
Greetje van den Berg
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Onbekende verten.pdf

OMSCHRIJVING

Zolang ze getrouwd zijn vormen varkens een onderdeel van het leven van Gijsbert en Aafke van de Noordzij. Voor hun varkenshouderij hebben ze altijd samen gevochten. Het is niet zomaar werk, het is een manier van leven. Als Aafke zwanger blijkt te zijn van haar vierde kind loopt er in hun gezin van alles mis. Niet alleen de zwangerschap geeft reden tot discussie in huis, ook de angst voor ziekte onder de beesten brengt onrust. Aafke vecht voor haar ongeboren kind en besluit tijdelijk het huis te ontvluchten. Het duurt lang voor ze uiteindelijk weer terugkeert. Dan dienen nieuwe problemen aan en Gij sbert en Aafke moeten een ingrijpende beslissing nemen.Greetje van den Berg schrijft gevoelige familieromans, waarbij ze moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat. Haar romans zijn eigentijds en haar karakters treffend.

Wil je het boek lezen?Onbekende verten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greetje van den Berg. Lezen Onbekende verten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN