Introductie tot epidemiologie en biostatistiek

Introductie tot epidemiologie en biostatistiek - Patrick Mullie | Tiliboo-afrobeat.com

...uctie tot epidemiologie en biostatistiek 1e druk is een boek van Patrick Mullie uitgegeven bij Garant - Uitgevers N ... Introductie tot epidemiologie en biostatistiek, Patrick ... ... .V.. ISBN 9789044135008 Een basiskennis van epidemiologie en biostatistiek is essentieel om de omvangrijke literatuur goed te begrijpen en om op wetenschappelijk correcte wijze te handelen en te behandelen. 'Introductie tot epidemiologie en biostatistiek' door Patrick Mullie - Onze prijs: €25,60 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Hij doceert systematische literatuuranalyse aan de Vrije Universiteit Brussel en is lector voedingleer, epidemiol ... Introductie tot epidemiologie en biostatistiek ... . Hij doceert systematische literatuuranalyse aan de Vrije Universiteit Brussel en is lector voedingleer, epidemiologie en wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden aan de Erasmushogeschool in Brussel. Ook is hij onderzoeksdirecteur bij de Afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van Defensie en research director aan het International Resear...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Mullie
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Introductie tot epidemiologie en biostatistiek.pdf

OMSCHRIJVING

Een basiskennis van epidemiologie en biostatistiek is essentieel om de omvangrijke literatuur goed te begrijpen en om op wetenschappelijk correcte wijze te handelen en te behandelen. Voor medici en paramedici zijn ze essentiële instrumenten om optimaal te kunnen fungeren. En dit zeker in onze steeds harder hollende informatiemaatschappij.Om het boek, dat duidelijke antwoorden geeft op essentiële vragen, voor elke belangstellende vlot toegankelijk te maken, besteedt de auteur ook uitdrukkelijke aandacht aan een didactische presentatie. In elk hoofdstuk komt dezelfde structuur terug, met gemeten rubrieken: korte introductie tot het hoofdstuk, blokken met interessante weetjes, toetsvragen, blokken met bijzondere informatie, samenvattingen ... Daarnaast zijn op vele plaatsen voorbeelden opgenomen.Over de auteurPatrick Mullie studeerde voeding- en dieetleer aan de Regaschool in Leuven en epidemiologie aan de Universiteit Maastricht. Hij promoveerde tot doctor in de biomedische wetenschappen aan de KU Leuven. Hij doceert systematische literatuuranalyse aan de Vrije Universiteit Brussel en is lector voedingleer, epidemiologie en wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden aan de Erasmushogeschool in Brussel. Ook is hij onderzoeksdirecteur bij de Afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van Defensie en research director aan het International Research Institute in Lyon. Daarnaast is hij als expert verbonden aan de Hoge Gezondheidsraad van België en aan de American Society of Nutrition.

Wil je het boek lezen?Introductie tot epidemiologie en biostatistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Mullie. Lezen Introductie tot epidemiologie en biostatistiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN