Bouwkunst vereeuwigd

Bouwkunst vereeuwigd - Don Peter | Tiliboo-afrobeat.com

...st vereeuwigd (Hardcover). Foto's houden het moment vast; ze bewaren het tijdelijke ... Bouwkunst Vereeuwigd / Druk 1 Uitgeverij Waanders van ... ... . De monumentenzorg, bij uitstek gericht op vragen van behoud... De bouwkunst vereeuwigd. Architecture Immortalized (2000) meer over deze tekst. Verantwoording; Inhoudsopgave; Downloads. PDF van tekst (28,15 MB) Ongecorrigeerde ocr (0,67 MB) Scans (155,58 MB) Genre non-fictie. Subgenre tijdschrift / jaarboek non-fictie/architectuur. In samenwerking met: De bouwkunst vereeuwigd : fotografie voor monumentenzorg too ... bol.com | Bouwkunst en ornament, Antony White ... ... . In samenwerking met: De bouwkunst vereeuwigd : fotografie voor monumentenzorg toon extra info. samengest. door Peter Don ; met een inleidend art. van Kees Peeterscomp. by Peter Don ; with an introductory art. by Kees Peeters De bouwkunst vereeuwigd. Architecture Immortalized. Fotografie voor monumentenzorg. Photography for conservation uit 2000. De Digitale Bibliotheek voor de Nederlands...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Peter
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bouwkunst vereeuwigd.pdf

OMSCHRIJVING

Foto's houden het moment vast; ze bewaren het tijdelijke. De monumentenzorg, bij uitstek gericht op vragen van behoud en van continuïteit, maakt dan ook vanaf haar ontstaan gebruik van de fotografie. Dit boek toont in een eigenzinnige keuze een selectie van de beste foto's uit de omvangrijke, maar tot op heden nauwelijks bekend fotografische collectie van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Het presenteert werk van meer dan vijftig fotografen uit de periode van 1870 tot hedeb en levert een belangrijke bijdrage aan de geschiedenis van de fotografie in Nederland. Tegelijk is het een fraai fotoboek, dat op een originele manier de schijnwerper richt op de monumentenfotografie.

Wil je het boek lezen?Bouwkunst vereeuwigd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Peter. Lezen Bouwkunst vereeuwigd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN