Aan De Rand Van Het Grote Niets

Aan De Rand Van Het Grote Niets - J.-C. Mezieres | Tiliboo-afrobeat.com

...and van het grote niets. Wie er dertig uur treinen voor over heeft, kan een prachtige reis maken van het Canadese Toronto via Cochrane naar Moosonee, aan de rand van de Hudson-baai ... Ravian 19. Aan de rand van het grote niets - Senor Hernandez ... . Toen ik de beschrijving van 'Op de rand van niets' las, wist ik dat dit boek intrigerend zou zijn. Dat Denise, de hoofdpersoon in dit boek, autistisch is maakt het bijzonder. 'Op de rand van niets ligt tussen distopisch en scifi in maar is ook heel realistisch. Het speelt zich af in Amsterdam en dat vond ik zo tof om te lezen. Zo horen ze dat een expeditie op het punt staat om Het Grote Niets te gaan verkennen, het onbekende gebied aan ... Grote zorgen om populaire tuinzwembaden: 'Zo'n ding kopen ... ... . Het speelt zich af in Amsterdam en dat vond ik zo tof om te lezen. Zo horen ze dat een expeditie op het punt staat om Het Grote Niets te gaan verkennen, het onbekende gebied aan de uiterste grenzen van het universum. Dit album is het eerste deel van een nieuwe cyclus, waarin de legendarische Christin en Mézières hun lezers - groot en klein - meenemen op een fabelachtige zoekt...

INFORMATIE

AUTEUR
J.-C. Mezieres
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan De Rand Van Het Grote Niets.pdf

OMSCHRIJVING

Ravian en Laureline hebben een oude ruimtebus op de kop getikt en doen zich voor als marskramers. Maar aan de rand van het Grote Niets, waar het universum begint dat zich nog in een beginstatdium bevindt, is er weinig klandizie.In het gezelschap van de Schniarfer, die zich heeft ontwikkeld als marketingdeskundige, en Ky-Gai, een werkloze naaister van ruimtepakken, verkopen ze zo nu en dan een van de wonderproducten van Syrte, waarvan zij de exclusive verkooprechten hebben. De ruimtepolitie beziet deze concurrentie met wantrouwen, want het Triumviraat dat over de machtige planeet Rubanis regeert, overspoelt het Melkwegstelsel met goedkope inustriele producten.In Peilloze Haven horen Ravian en Laureline dat commandante Singh'a Rough'a een bemanning zoekt voor een expeditie naar het grote Niets.Het lijkt een ideale gelegenheid voor het tweetal om hun eigen, geheime agenda te volgen. Zij zijn per slot van rekening nog steeds op zoek naar de Aarde, die uit de kosmos is verdwenen, maar toch ergens moet zijn gebleven.

Wil je het boek lezen?Aan De Rand Van Het Grote Niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.-C. Mezieres. Lezen Aan De Rand Van Het Grote Niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN